Skip to content

Ontdek de betovering van onze wood wick kaarsen

Wood wick kaarsen, ook wel bekend als houten wiek/lont kaarsen, hebben niet alleen een speciale uitstraling, maar ook een betoverende aantrekkingskracht met hun zacht knisperende wiek.

Onze wood wick kaarsen zijn de perfecte aanvulling op uw huisdecor. Deze unieke geurkaarsen bieden niet alleen een kalmerende vlam, maar zijn volledig duurzaam, vrij van schadelijke stoffen en brengen een ongekende geurervaring.

Lees

Sfeermakers voor elke gelegenheid

Onze wood wick kaarsen zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar de perfecte ambiance. De unieke eigenschappen voegen een vleugje magie toe aan elke ruimte. Met de langdurige brandtijd, minimale rook- en roetproductie en milieuvriendelijke en natuurlijke basis, bieden ze alles wat je nodig hebt voor een betoverende sfeer.

Wat maakt de wood wick kaars zo speciaal?

Wood wick kaarsen onderscheiden zich door hun houten lont of wiek welke een zacht knisperend geluid produceert wanneer de kaars brandt. Dit creëert een rustgevende sfeer die uw ruimte transformeert in een oase van ontspanning.

De magie van onze geurkaarsen met wood wick

Onze wood wick kaarsen bieden tal van voordelen die ze tot een populaire keuze maken voor iedereen die op zoek is naar een buitengewone kaarservaring.

  • Langdurige brandtijd: Een van de meest opvallende voordelen is de lange brandtijd. De houten wiek in combinatie met onze raapzaad wasmix levert een optimale verbranding voor een lange brandtijd en optimale geurafgifte.
  • Minimale rook en roet: Dankzij de houten lont produceren onze kaarsen beduidend minder rook en roet dan traditionele kaarsen met katoenen lont.
  • Betoverend geluid: Het knisperende geluid van de houten lont voegt een extra dimensie van ontspanning toe aan uw omgeving. Het is als een klein knisperend haardvuurtje.
  • Ambiance: Onze wood wick kaarsen hebben een unieke manier om een warme, uitnodigende ambiance te creëren. De dansende vlam, het knetterende geluid en de heerlijke aroma’s zorgen voor een gezellige, rustige en romantische sfeer.
  • Milieuvriendelijk: Voor milieubewuste genieters. Onze geurkaarsen zijn vervaardigd uit duurzame materialen en was en zijn vrij van schadelijke stoffen. Zo kunt u met een gerust hart genieten, wetende dat u een milieubewuste keuze maakt.

Kortom, de voordelen van onze wood wick kaarsen gaan verder dan alleen uiterlijk. Ze verbeteren uw omgeving, creëren een onvergetelijke sfeer en bieden een buitengewone kaarservaring die u keer op keer wilt beleven.

Wood wick kaars van MOS COMÈS uit de MINIMALIST collectie

Ontdek nu onze prachtige collectie

Ga op een betoverende reis en ontdek het volledige assortiment wood wick kaarsen van MOS COMÈS.

Laat de magie van de houten wiek je zintuigen prikkelen en creëer een warme en gezellige sfeer in je huis. Ontdek nu!

Veelgestelde vragen

Wood wick kaarsen zijn kaarsen met een houten lont, wat resulteert in een zacht knisperend geluid en een ontspannen sfeer.
Trim de houten lont regelmatig, laat de kaars correct branden tot een volledig smeltbad heeft gevormd en zorg voor een veilige plaatsing om de optimale ervaring te bereiken.
Het knisperende geluid wordt geproduceerd door de houten lont en draagt bij aan de ontspannende sfeer.
Ja, onze kaarsen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, zodat je overal kunt genieten van de heerlijke geuren.
Onze Vegan raapzaadwaskaarsen zijn niet alleen buitengewoon duurzaam, maar ook volledig natuurlijk en afkomstig van hernieuwbare bronnen. Wat deze kaarsen echt bijzonder maakt, is hun positieve bijdrage aan de bijenpopulatie. Dit staat in schril contrast tot de gangbare, maar onjuiste aanname dat sojawaskaarsen duurzaam zouden zijn. In werkelijkheid leidt de grootschalige sojateelt tot enorme ontbossing en legt het enorme afstanden af voordat het in kaarsen verandert. Evenmin kunnen we paraffine over het hoofd zien, een bijproduct van de olie-industrie dat schadelijke stoffen verspreidt. Onze raapzaadwaskaarsen zijn een bewuste keuze voor wie op zoek is naar duurzaamheid, natuurlijkheid en positieve impact op het milieu.
Al onze geurkaars-containers kunnen hergebruikt worden, bijvoorbeeld voor het opbergen van kleine voorwerpen.
Als je geurkaarsen in de slaapkamer wilt branden, kies dan voor kalmerende geuren zoals lavendel of vanille om te helpen ontspannen voor het slapengaan. Zorg ervoor dat de kaars veilig is geplaatst en doof hem voordat je gaat slapen.
Ja, veel mensen vinden dat het branden van geurkaarsen met kalmerende geuren kan helpen om stress te verminderen en een ontspannen sfeer te creëren.
Om de brandtijd van je geurkaars te verlengen zorg je ervoor dat de kaars altijd een volledig en evenredig smeltbad heeft alvorens hem te doven. Trim ook de wiek tot ongeveer 4mm.
Ja, enkele basisveiligheidsvoorschriften zijn: houd geurkaarsen uit de buurt van brandbare materialen, laat ze nooit onbeheerd achter en zorg voor een stabiele ondergrond.

Winkelwagen