Skip to content

Romantisch Valentijnsdag cadeau: Gepersonaliseerde Valentijns Geurkaars

Valentijnsdag is de dag om je geliefde te verrassen met een uniek en bijzonder cadeau. Een cadeau dat niet alleen mooi is, maar ook een emotionele impact heeft. Een cadeau dat de liefde in huis laat hangen.

MOS COMÈS biedt voor Valentijnsdag een exclusief cadeau aan, een Gepersonaliseerde Valentijnsdag Geurkaars.

Let op! Het is een gelimiteerde oplage, dus wees er snel bij!

Lees

Laat met Valentijnsdag de geur van de liefde in huis hangen

Onze gepersonaliseerde geurkaarsen zijn altijd al uniek, maar voor deze speciale gelegenheid hebben we een selectie van speciaal voor Valentijnsdag geselecteerde botanische versterkers samengesteld van diverse Rozenbladeren, Broom Bloom en Gouden Siervlokken.

Dit maakt de geurkaars nog romantischer en een attent cadeau voor deze dag van de liefde. Bovendien kun je de geurkaars nog persoonlijker maken door te kiezen voor een hartjes-opdruk of door een persoonlijke boodschap of naam op de container te laten drukken.

Een valentijnsdag cadeau om nooit te vergeten

Een gepersonaliseerde Valentijnsdag geurkaars is een cadeau waar je geliefde nog lang van zal genieten. De geurkaars laat de herinneringen aan de liefde oproepen.

Laat de geur van de liefde in huis hangen met dit unieke cadeau voor je Valentijn. Wees er wel snel bij want deze geurkaars is een gelimiteerde oplage.

Bestel nu en verras je geliefde met een cadeau dat uniek en bijzonder is. Een cadeau waarmee je laat zien hoeveel je om hem/haar geeft.

Verwen een geliefde met een Valentijnsdag Cadeau van MOS COMÈS

Als je op zoek bent naar een uniek en persoonlijk cadeau voor je Valentijn, begin dan direct met personaliseren en verwen een geliefde met de unieke Gepersonaliseerde Valentijnsdag Geurkaars van MOS COMÈS.

Jouw Valentijnsdag cadeau: handgemaakt met liefde

Onze geurkaarsen worden met de hand en met liefde gemaakt in ons atelier in Ridderkerk, Nederland. Hierdoor kunnen we de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen.

We gebruiken alleen 100% natuurlijke en duurzame was van raapzaad, gegoten in massieve containers van natuurlijke klei.

Het minimalistische design en de esthetiek van botanische versterkers zorgen ervoor dat onze geurkaarsen perfect in ieder interieur passen.

 • Unieke Botanische Versterkers:
  Onze geurkaarsen voor Valentijnsdag hebben speciaal geselecteerde botanische versterkers zoals Rozenbladeren, Broom Bloom en Gouden Siervlokken.
 • Handgemaakt in Nederland:
  Elke geurkaars wordt met de hand en met liefde gemaakt in ons atelier in Ridderkerk, Nederland, waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.
 • Persoonlijke Opdruk:
  Maak je cadeau nog specialer door te kiezen voor een hartjes-opdruk of door een persoonlijke boodschap of naam op de container te laten drukken.
 • Natuurlijke en Duurzame Ingrediënten:
  We gebruiken alleen 100% natuurlijke en duurzame was van raapzaad, gegoten in massieve containers van natuurlijke klei, en zijn de kaarsen vrij van schadelijke stoffen.
 • Lange Brandtijd:
  Onze geurkaarsen bieden urenlang genot met hun prachtige geuren, zodat je nog langer kunt genieten van de romantische sfeer.
 • Milieuvriendelijk en Veilig:
  Onze geurkaarsen zijn vrij van schadelijke stoffen en hebben een lagere impact op het milieu. Ze zijn veilig voor jou, je geliefde en de natuur.
De Gepersonaliseerde Valentijnsdag Geurkaars met speciale botanische versterkers van o.a. Rozenbladeren. Een uniek en romantisch Valentijnscadeau voor vrouwe van MOS COMÈS

Personaliseer je Valentijnsdag cadeau!

Ben je klaar om je geliefde te verblijden met dit unieke en stijlvolle cadeau?

Begin hier direct met personaliseren en laat een onuitwisbare indruk achter op je geliefde.

Veelgstelde vragen

Het ideale Valentijnsdag cadeau voor je geliefde is een gepersonaliseerde Valentijnsdag Geurkaars van MOS COMÈS. Het is een uniek cadeau dat de liefde in huis laat hangen.
Je kunt je Valentijnsdag cadeau personaliseren door te kiezen voor een hartjes-opdruk of door een persoonlijke boodschap of naam op de container van de geurkaars te laten bedrukken.
Een handgemaakte geurkaars van MOS COMÈS is ideaal voor Valentijnsdag omdat het de hoogst mogelijke kwaliteit garandeert, 100% natuurlijke en duurzame was gebruikt en een minimalistisch design heeft dat in elk interieur past.
Ja, je kunt geurkaarsen in verschillende ruimtes tegelijkertijd branden om de gewenste sfeer te creëren in elke kamer. Zorg er wel voor dat je de kaarsen altijd in de gaten houdt en veilig plaatst.
Onze Vegan raapzaadwaskaarsen zijn niet alleen buitengewoon duurzaam, maar ook volledig natuurlijk en afkomstig van hernieuwbare bronnen. Wat deze kaarsen echt bijzonder maakt, is hun positieve bijdrage aan de bijenpopulatie. Dit staat in schril contrast tot de gangbare, maar onjuiste aanname dat sojawaskaarsen duurzaam zouden zijn. In werkelijkheid leidt de grootschalige sojateelt tot enorme ontbossing en legt het enorme afstanden af voordat het in kaarsen verandert. Evenmin kunnen we paraffine over het hoofd zien, een bijproduct van de olie-industrie dat schadelijke stoffen verspreidt. Onze raapzaadwaskaarsen zijn een bewuste keuze voor wie op zoek is naar duurzaamheid, natuurlijkheid en positieve impact op het milieu.
Al onze geurkaars-containers kunnen hergebruikt worden, bijvoorbeeld voor het opbergen van kleine voorwerpen.
Als je geurkaarsen in de slaapkamer wilt branden, kies dan voor kalmerende geuren zoals lavendel of vanille om te helpen ontspannen voor het slapengaan. Zorg ervoor dat de kaars veilig is geplaatst en doof hem voordat je gaat slapen.
Ja, veel mensen vinden dat het branden van geurkaarsen met kalmerende geuren kan helpen om stress te verminderen en een ontspannen sfeer te creëren.
Om de brandtijd van je geurkaars te verlengen zorg je ervoor dat de kaars altijd een volledig en evenredig smeltbad heeft alvorens hem te doven. Trim ook de wiek tot ongeveer 4mm.
Ja, enkele basisveiligheidsvoorschriften zijn: houd geurkaarsen uit de buurt van brandbare materialen, laat ze nooit onbeheerd achter en zorg voor een stabiele ondergrond.

Winkelwagen