Gepersonaliseerde trouwbedankjes voor je trouwerij

Ben je op zoek naar unieke en gepersonaliseerde trouwbedankjes voor je gasten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, of vraag direct een prijsindicatie op!

Handgemaakte geurkaarsen als trouwbedankjes

MOS COMÈS biedt handgemaakte geurkaarsen aan die speciaal voor jou worden ontworpen. Iedere kaars die je bij ons bestelt wordt met de hand gemaakt, zodat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Trouwbedankjes voor een onuitwisbare indruk

Laat je gasten genieten van deze stijlvolle en luxueuze geurkaarsen als dank voor hun aanwezigheid op uw grote dag. Bestel nu je gepersonaliseerde trouwbedankjes bij MOS COMÈS die ervoor zorgen dat de herinnering aan jullie trouwerij levend wordt gehouden.

Unieke trouwbedankjes: gepersonaliseerde geurkaarsen

Bij MOS COMÈS kun je meer dan alleen een samengestelde geurkaars kiezen als trouwbedankje.

Onze gepersonaliseerde opties geven je de mogelijkheid om alles te personaliseren, van de geur tot de opdruk op de kaars. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een geur die betekenisvol is voor jou en je partner, of een boodschap of naam laten opdrukken op de kaars.

Natuurlijke en duurzame trouwbedankjes

We gebruiken alleen 100% natuurlijke raapzaad was voor al onze geurkaarsen, wat betekent dat ze niet alleen heerlijk ruiken, maar ook duurzaam zijn. 

Ontvang prijsindicatie

Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie voor onze handgemaakte geurkaarsen als unieke en gepersonaliseerde trouwbedankjes voor je gasten. 

Wij sturen je een volledige indicatie voor de verschillende opties.

Waarom MOS COMÈS trouwbedankjes?

Handgemaakt

Elke geurkaars wordt met de hand gemaakt, wat betekent dat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Géén schadelijke stoffen

Veilig voor mens, dier & natuur. Bij het maken van onze MOS COMÈS geurkaarsen staan veiligheid en duurzaamheid voorop.

Stijlvol en luxueus

Gemaakt van de beste materialen en met hun prachtige geuren geven ze urenlang genot. Bovendien zien ze er ook nog eens schitterend en luxueus uit.

Gepersonaliseerde trouwbedankjes

Onze gepersonaliseerde opties geven je de mogelijkheid om alles te kiezen, van de geur tot de opdruk op de kaars. Zo creëer je een uniek en persoonlijk cadeau.

Natuurlijke ingredienten

Gemaakt van natuurlijke raapzaad was en verpakt in massieve containers van natuurlijke klei hebben MOS COMÈS geurkaarsen een lagere impact op het milieu.

Uniek

Onze geurkaarsen maken een uniek en prachtig cadeau voor elke gelegenheid. De gepersonaliseerde geurkaars kun je nog eens naar lust samenstellen.

Duurzame trouwbedankjes

Het is belangrijk voor ons om onze geurkaarsen op een duurzame en milieuvriendelijke manier te produceren en minimale impact op het milieu hebben.

Parabenen & allergenen vrij

Onze geurkaarsen zijn vrij van parabenen, allergenen én toxinen. Zo kun je onze kaarsen met een gerust hart ontsteken.