Skip to content

Gepersonaliseerde trouwbedankjes voor je trouwerij

Ben je op zoek naar unieke en gepersonaliseerde trouwbedankjes voor je gasten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, of vraag direct een prijsindicatie op!

Lees

Handgemaakte geurkaarsen als trouwbedankjes

MOS COMÈS biedt handgemaakte geurkaarsen aan die speciaal voor jou worden ontworpen. Iedere kaars die je bij ons bestelt wordt met de hand gemaakt, zodat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Trouwbedankjes voor een onuitwisbare indruk

Laat je gasten genieten van deze stijlvolle en luxueuze geurkaarsen als dank voor hun aanwezigheid op je grote dag. Bestel nu je gepersonaliseerde trouwbedankjes bij MOS COMÈS die ervoor zorgen dat de herinnering aan jullie trouwerij levend wordt gehouden.

Natuurlijke en duurzame trouwbedankjes

We gebruiken alleen 100% natuurlijke raapzaad was voor al onze geurkaarsen, wat betekent dat ze niet alleen heerlijk ruiken, maar ook duurzaam zijn.

Unieke trouwbedankjes: gepersonaliseerde geurkaarsen

Bij MOS COMÈS gaan we verder dan alleen het aanbieden van samengestelde geurkaarsen als trouwbedankjes. Wij geloven in het creëren van herinneringen die echt speciaal zijn, en daarom bieden we gepersonaliseerde opties aan die je de vrijheid geven om elk detail te perfectioneren, van de geur tot de opdruk op de kaars.

Onze toewijding aan jullie onvergetelijke ervaring

Het gaat niet alleen om het geven van een cadeau; het gaat om het geven van een stukje van jullie liefdesverhaal, verpakt in een geurkaars die de zintuigen prikkelt en herinneringen oproept aan jullie speciale dag. Bij MOS COMÈS begrijpen we dat elk detail telt, en we staan klaar om je te helpen bij het creëren van trouwbedankjes die jullie liefde en toewijding weerspiegelen.

Laat ons je helpen bij het ontwerpen van de perfecte gepersonaliseerde geurkaarsen voor jouw bruiloft, zodat je gasten iets hebben om te koesteren en te onthouden. Samen kunnen we van jullie trouwdag een onvergetelijke ervaring maken.

Gepersonaliseerde geurkaars met een eigen tekst, naam of datum-opdruk.

Ontvang prijsindicatie

Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie voor onze handgemaakte geurkaarsen als unieke en gepersonaliseerde trouwbedankjes voor je gasten.

Wij sturen je een volledige indicatie voor de verschillende opties.

Veelgestelde vragen

De geurkaarsen van MOS COMÈS zijn perfecte trouwbedankjes vanwege hun unieke en gepersonaliseerde karakter. Ze worden met de hand gemaakt en bieden hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze een blijvende indruk achterlaten bij je gasten.
Je kunt eenvoudig een prijsindicatie ontvangen door contact met ons op te nemen via formulier op deze pagina, of door contact met ons op te nemen. Wij zullen snel reageren met een offerte op maat voor jouw specifieke wensen.
Handgemaakte geurkaarsen bieden een uniek en ambachtelijk tintje aan je trouwbedankjes. Ze stralen kwaliteit en aandacht voor detail uit, waardoor je gasten zich gewaardeerd voelen.
Bij MOS COMÈS kun je alles personaliseren, van de geur tot de opdruk op de kaars. Kies bijvoorbeeld een betekenisvolle geur voor jou en je partner, of laat een speciale boodschap of naam op de kaars aanbrengen om je gasten te verrassen.
Onze Vegan raapzaadwaskaarsen zijn niet alleen buitengewoon duurzaam, maar ook volledig natuurlijk en afkomstig van hernieuwbare bronnen. Wat deze kaarsen echt bijzonder maakt, is hun positieve bijdrage aan de bijenpopulatie. Dit staat in schril contrast tot de gangbare, maar onjuiste aanname dat sojawaskaarsen duurzaam zouden zijn. In werkelijkheid leidt de grootschalige sojateelt tot enorme ontbossing en legt het enorme afstanden af voordat het in kaarsen verandert. Evenmin kunnen we paraffine over het hoofd zien, een bijproduct van de olie-industrie dat schadelijke stoffen verspreidt. Onze raapzaadwaskaarsen zijn een bewuste keuze voor wie op zoek is naar duurzaamheid, natuurlijkheid en positieve impact op het milieu.
Al onze geurkaars-containers kunnen hergebruikt worden, bijvoorbeeld voor het opbergen van kleine voorwerpen.
Als je geurkaarsen in de slaapkamer wilt branden, kies dan voor kalmerende geuren zoals lavendel of vanille om te helpen ontspannen voor het slapengaan. Zorg ervoor dat de kaars veilig is geplaatst en doof hem voordat je gaat slapen.
Ja, veel mensen vinden dat het branden van geurkaarsen met kalmerende geuren kan helpen om stress te verminderen en een ontspannen sfeer te creëren.
Om de brandtijd van je geurkaars te verlengen zorg je ervoor dat de kaars altijd een volledig en evenredig smeltbad heeft alvorens hem te doven. Trim ook de wiek tot ongeveer 4mm.
Ja, enkele basisveiligheidsvoorschriften zijn: houd geurkaarsen uit de buurt van brandbare materialen, laat ze nooit onbeheerd achter en zorg voor een stabiele ondergrond.

Winkelwagen