Natuurlijke geurkaars: duurzaam, handgemaakt en vrij van schadelijke stoffen

Een natuurlijke geurkaars van MOS COMÈS is duurzaam handgemaakt van natuurlijke en hoogwaardige materialen. Vrij van schadelijke stoffen, allergenen en parabenen

Een aangename geur in huis kan een grote impact hebben op ons humeur en de gemoedstoestand. Veel mensen gebruiken daarom geurkaarsen om hun huis lekker te laten ruiken. Helaas zijn de meeste geurkaarsen die je in de winkel vindt gemaakt van ongezonde, synthetische en chemische materialen die vanzelfsprekend niet goed zijn voor jezelf en het milieu. 

Waarom zijn natuurlijke geurkaarsen beter?

Natuurlijke ingrediënten

Wij gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zoals klei, FSC hout en duurzame raapdzaad was.

Géén paraffine

In tegenstelling tot synthetische kaarsen, bevatten onze geurkaarsen geen paraffine.

Géén chemicaliën

Onze lonten/wieken zijn gemaakt van FSC hout en bevatten dus geen chemicaliën, zoals bij een katoenen lont.

Géén kunstmatige kleurstoffen

Vrij van kunstmatige kleurstoffen, waardoor ze niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook voor jouw gezondheid.

Handgemaakt

Onze natuurlijke geurkaarsen worden met de hand gemaakt, waardoor elk exemplaar uniek is.

Géén schadelijke stoffen

We geloven in het gebruik van natuurlijke ingrediënten die niet alleen veilig zijn voor jou en je gezin, maar ook voor het milieu.

Een selectie van onze natuurlijke geurkaarsen

 • Samengestelde geurkaarsen

  Summer Morning Laze BOTANIC Geurkaars

  40,95
 • Samengestelde geurkaarsen

  Dawn In The Woodlands BOTANIC Geurkaars

  40,95
 • Samengestelde geurkaarsen

  Cozy Fireplace Memories MINIMALIST Geurkaars

  38,95
 • Samengestelde geurkaarsen

  Soothing Tropical Sunrise BOTANIC Geurkaars

  40,95

Waarom kiezen voor Natuurlijk zuiver?

In tegenstelling tot synthetische geurkaarsen van paraffine – een bijproduct van aardolie en geassocieerd met ernstige effecten op de gezondheid – zijn onze geurkaarsen vrij van schadelijke stoffen, parabenen, allergenen en toxinen, waardoor ze veilig zijn voor mens en milieu. Daarnaast gebruiken wij géén (met chemicaliën) bewerkte katoenen lont, maar een natuurlijke (FSC) houten wiek

Onze natuurlijke ingrediënten en biologisch afbreekbare en recyclebare verpakkingen zorgen voor een minimale impact op het milieu. Door het gebruik van containers van natuurlijke klei kunnen deze hergebruikt of gerecycled worden.

Door MOS COMÈS geurkaarsen te kopen, kies je voor een product dat niet alleen lekker ruikt en niet schadelijk is voor de gezondheid, maar ook goed is voor het milieu.

Onze natuurlijke geurkaarsen

MOS COMÈS geurkaarsen zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk, milieuvriendelijk en duurzaam product.

Onze geurkaarsen zijn gemaakt van 100% plantaardige en duurzaam geproduceerde raapzaad-kokoswas uit Europa welke Vegan-gecertificeerd is. Raapzaadwas is een hernieuwbare grondstof, wordt op een duurzame manier verbouwd en verwerkt en ondersteunt het behoud van de bijenpopulatie. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld sojawas waar men vaak allerlei duurzaamheidsclaims over maakt, terwijl het bekend staat om zijn negatieve impact op de biodiversiteit en de lokale bevolking.

Vind jouw natuurlijke geurkaars

Ontdek nu de betoverende geuren van onze natuurlijke geurkaarsen en dompel jezelf onder in een wereld van verfijnde luxe. 

Ervaar het zelf en bestel vandaag nog!

Hierom kies je je geurkaars van MOS COMÈS

Handgemaakt

Elke geurkaars wordt met de hand gemaakt, wat betekent dat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Géén schadelijke stoffen

Veilig voor mens, dier & natuur. Bij het maken van onze MOS COMÈS geurkaarsen staan veiligheid en duurzaamheid voorop.

Stijlvol, luxueus en sfeervol

Gemaakt van de beste materialen en met hun prachtige geuren geven ze urenlang genot. Bovendien zien ze er ook nog eens schitterend en luxueus uit.

Natuurlijke ingredienten

Gemaakt van natuurlijke raapzaad was en verpakt in massieve containers van natuurlijke klei hebben MOS COMÈS geurkaarsen een lagere impact op het milieu.

Uniek

Onze kaarsen zijn een uniek en prachtig cadeau. Je kunt ze ook nog eens naar lust samenstellen zodat ze de juiste sfeer voor jou creëren.

Duurzaam

Het is voor ons belangrijk om onze geurkaarsen op een duurzame en milieuvriendelijke manier te produceren en een minimale impact op het milieu te hebben.

Parabenen & allergenen vrij

Al onze geurkaarsen zijn vrij van parabenen, allergenen én toxinen. Zo kunnen jij of je geliefde onze kaarsen met een gerust hart ontsteken.

Veelgestelde vragen

Ja, natuurlijke geurkaarsen zijn meestal duurder dan synthetische kaarsen. Dit komt omdat ze gemaakt zijn van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en vaak met de hand worden gegoten.

Ja, natuurlijke geurkaarsen zijn zelfs veiliger om te branden. Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten geen schadelijke stoffen.

Om de geur van je natuurlijke geurkaars te behouden, is het belangrijk om de kaars op de juiste manier te branden. Zorg ervoor dat de kaars niet te lang brandt en dat de lont kort genoeg is. Bewaar de kaars ook op een koele en droge plaats, zodat de geur niet verloren gaat.