De beste luxe geurkaarsen van MOS COMÈS: Perfectie voor zintuigen

MOS COMÈS is toonaangevend in het creëren van de meest verfijnde en luxe geurkaarsen die er bestaan. Als je op zoek bent naar een manier om je huis te transformeren in een oase van rust en comfort, of als je op zoek bent naar een cadeau voor een speciaal iemand, MOS COMÈS heeft altijd de perfecte luxe geurkaars.

Onze geurkaarsen zijn niet alleen een aangename aanvulling op de sfeer in een ruimte, maar het zijn ook echte blikvangers door het elegante ontwerp en de verfijnde details. 

Waarom de luxe MOS COMÈS kaarsen zo uniek zijn

Bij MOS COMÈS staan we bekend om onze hoge kwaliteit geurkaarsen en de zorgvuldige aandacht voor detail.

Elke kaars is uniek en met de grootste zorg gemaakt om een onvergetelijke beleving te creëren. Bovendien zijn onze geurkaarsen natuurlijk en duurzaam, waardoor je ze met een gerust hart kunt gebruiken voor een aangename sfeer in elke ruimte. Keer op keer.

Een geur voor elke stemming

Onze luxe geurkaarsen zijn verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment aan heerlijke en verfijnde geuren, waardoor er voor elke ruimte en elke gelegenheid wel een geur past. 

Of je nu op zoek bent naar een frisse en fruitige geur voor de slaapkamer, of een warm en kruidig aroma voor de woonkamer, of een ontspannende geur voor de badkamer, bij MOS COMÈS vind je altijd wat je zoekt. De geuren van onze luxe geurkaarsen variëren van verfrissend tot geruststellend en bieden elke keer weer een unieke beleving voor al je zintuigen.

Een luxe geurkaars naar jouw smaak

 • Samengestelde geurkaarsen

  Summer Morning Laze BOTANIC Geurkaars

  40,95
 • Samengestelde geurkaarsen

  Dawn In The Woodlands BOTANIC Geurkaars

  40,95
 • Samengestelde geurkaarsen

  Cozy Fireplace Memories MINIMALIST Geurkaars

  38,95
 • Samengestelde geurkaarsen

  Soothing Tropical Sunrise BOTANIC Geurkaars

  40,95

Onze Missie: emoties en herinneringen wekken met luxe geurkaarsen

Bij MOS COMÈS geloven we dat geur een krachtig middel is om emoties en herinneringen op te roepen.

Onze missie is om onze klanten te laten genieten van de meest verfijnde en aangename geuren, en om hen een gevoel van luxe en verwennerij te geven wanneer ze onze geurkaarsen gebruiken.

Wij willen dat onze klanten zich op en top verwend voelen, elke keer opnieuw, en daarom streven we naar de beste kwaliteit en het perfecte ontwerp van onze geurkaarsen.

Luxe en veilige handgemaakte geurkaarsen voor een moment van ontspanning

Onze handgemaakte kaarsen zijn gemaakt met de beste ingrediënten en worden nauwkeurig getest om ervoor te zorgen dat ze niet alleen aangename geuren verspreiden, maar ook veilig en duurzaam zijn.

We willen onze klanten een moment van ontspanning en rust bieden, waarin ze even kunnen ontsnappen aan de drukte van de dag en zich volkomen kunnen concentreren op het genieten van de heerlijke geur en warmte van onze geurkaarsen.

Vind jouw luxe geurkaars

Laat je meevoeren op een reis van verfijnde luxe en ontdek de verleidelijke beleving van onze exclusieve, met de hand vervaardigde geurkaarsen.

Onze geurkaarsen zijn niet zomaar producten, maar stukken kunst die zorgvuldig zijn gecreëerd

Waarom een luxe geurkaars van MOS COMÈS?

Handgemaakt

Elke geurkaars wordt met de hand gemaakt, wat betekent dat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Géén schadelijke stoffen

Veilig voor mens, dier & natuur. Bij het maken van onze MOS COMÈS geurkaarsen staan veiligheid en duurzaamheid voorop.

Stijlvol, luxueus en sfeervol

Gemaakt van de beste materialen en met hun prachtige geuren geven ze urenlang genot. Bovendien zien ze er ook nog eens schitterend en luxueus uit.

Natuurlijke ingredienten

Gemaakt van natuurlijke raapzaad was en verpakt in massieve containers van natuurlijke klei hebben MOS COMÈS geurkaarsen een lagere impact op het milieu.

Uniek

Onze kaarsen zijn een uniek en prachtig cadeau. Je kunt ze ook nog eens naar lust samenstellen zodat ze de juiste sfeer voor jou creëren.

Duurzaam

Het is voor ons belangrijk om onze geurkaarsen op een duurzame en milieuvriendelijke manier te produceren en een minimale impact op het milieu te hebben.

Parabenen & allergenen vrij

Al onze geurkaarsen zijn vrij van parabenen, allergenen én toxinen. Zo kunnen jij of je geliefde onze kaarsen met een gerust hart ontsteken.

Veelgestelde vragen

Luxe geurkaarsen zijn kaarsen met een hoogwaardige kwaliteit en een unieke geur die is ontworpen om een aangename en ontspannen sfeer in huis te creëren. Onze handgemaakte kaarsen zijn vervaardigd met natuurlijke materialen en hebben een verfijnde  uitstraling.

Onze luxe geurkaarsen zijn consistent in geursterkte en bieden elke keer een krachtige en aangename geurervaring. Het kan zo zijn dat de ervaring verschilt door de aard van de geur (mild, scherp, zoet etc.), maar al onze geurkaarsen hebben dezelfde sterkte van aroma. 

Ja, onze luxe geurkaarsen kunnen in combinatie met andere geuren, zoals potpourri, sprays of reukzakjes, worden gebruikt om de geur van de ruimte te versterken of aan te passen. Experimenteer met verschillende geuren en combinaties om de perfecte sfeer in huis te creëren.

Ja, onze geurkaarsen zijn vervaardigd met natuurlijke materialen en bevatten geen schadelijke stoffen.

Ja, onze luxe geurkaarsen kunnen op verschillende ondergronden worden gebruikt, zoals tafels of boekenplanken. Het is belangrijk om ze altijd op een vlakke ondergrond te plaatsen, ver weg van brandbare materialen. Het blijft een kaars, dus de containers kunnen enigszins heet worden.