Skip to content

Luxe geurkaars van MOS COMÈS: perfectie voor de zintuigen

De meest verfijnde en luxe geurkaars die er bestaat vind je bij MOS COMÈS. Als je op zoek bent naar een manier om je huis te transformeren in een oase van rust en comfort, of als je op zoek bent naar een cadeau voor een speciaal iemand, MOS COMÈS is toonaangevend in het creëren van de perfecte luxe geurkaarsen.

Onze geurkaarsen zijn niet alleen een aangename aanvulling op de sfeer in een ruimte, maar het zijn ook echte blikvangers door het elegante ontwerp en de verfijnde details.

Lees

Een luxe geurkaars voor elke stemming

Een luxe geurkaars van MOS COMÈS is verkrijgbaar in een zorgvuldig samengesteld assortiment aan heerlijke en verfijnde geuren, waardoor er voor elke ruimte en elke gelegenheid wel een geur past.

Of je nu op zoek bent naar een frisse en fruitige geur voor de slaapkamer,  een warm en kruidig aroma voor de woonkamer of een ontspannende geur voor de badkamer, bij MOS COMÈS vind je wat je zoekt en zorgt de geur bij aan een unieke beleving voor al je zintuigen.

Verfijnd design

Bij MOS COMÈS geloven we dat geur een krachtig middel is om emoties en herinneringen op te roepen.

Onze missie is om onze klanten te laten genieten van de meest verfijnde en aangename geuren, en om hen een gevoel van luxe en verwennerij te geven wanneer ze onze geurkaarsen gebruiken.

Wij willen dat onze klanten zich op en top verwend voelen, elke keer opnieuw, en daarom streven we naar de beste kwaliteit en het perfecte ontwerp van onze geurkaarsen.

Een moment van pure, luxueuze verwennerij

Onze handgemaakte luxe geurkaarsen zijn gemaakt met de beste ingrediënten en worden nauwkeurig getest om ervoor te zorgen dat ze niet alleen aangename geuren verspreiden, maar ook veilig en duurzaam zijn.

We willen onze klanten een moment van ontspanning en rust bieden, waarin ze even kunnen ontsnappen aan de drukte van de dag en zich volkomen kunnen concentreren op het genieten van de heerlijke geur en warmte van onze geurkaarsen.

Een extra dimensie in geurbeleving

Ontdek onze BOTANIC-lijn, waarbij we unieke botanische versieringen toevoegen aan onze geurkaarsen voor een nog intensere ervaring. En het beste van alles: onze kaarsen bevatten geen schadelijke stoffen, waardoor je volledig kunt genieten van een veilige en luxueuze atmosfeer in je huis.

Waarom de luxe MOS COMÈS kaarsen zo uniek zijn

Bij MOS COMÈS staan we bekend om onze hoge kwaliteit geurkaarsen en de zorgvuldige aandacht voor detail.

Elke luxe geurkaars is uniek en met de grootste zorg gemaakt om een onvergetelijke beleving te creëren. Bovendien zijn onze geurkaarsen natuurlijk en duurzaam, waardoor je ze met een gerust hart kunt gebruiken voor een aangename sfeer in elke ruimte. Keer op keer.

 • Ambachtelijk gemaakt met premium materialen
  Onze luxe geurkaarsen worden met de hand gemaakt met alleen de beste ingrediënten en materialen.
 • Kwaliteit en aandacht voor detail
  Bij MOS COMÈS streven we naar de hoogste kwaliteit en besteden we uiterste zorg aan elk detail van onze geurkaarsen.
 • Natuurlijk en duurzaam genot
  Onze geurkaarsen zijn natuurlijk en duurzaam geproduceerd, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van hun heerlijke geuren.
 • Exclusieve botanische versieringen bij de luxe BOTANIC-lijn
  Ontdek de exclusieve BOTANIC-collectie van luxe geurkaarsen, verrijkt met unieke botanische verfraaiingen voor een extra dimensie in geurbeleving.
 • Géén schadelijke stoffen
  Bij MOS COMÈS stellen we de gezondheid van onze klanten voorop, daarom bevatten onze geurkaarsen geen schadelijke stoffen
Een luxe geurkaars van MOS COMÈS in een stijlvol interieur. De kaars zet de toon voor de elegante aankleding van het huis en is een perfecte keuze voor iemand die op zoek is naar manieren om zijn of haar huis een persoonlijke touch te geven.

Vind jouw luxe geurkaars

Laat je meevoeren op een reis van verfijnde luxe en ontdek de verleidelijke beleving van onze exclusieve, met de hand vervaardigde geurkaarsen.

Onze geurkaarsen zijn niet zomaar producten, maar stukken kunst die zorgvuldig zijn gecreëerd

Veelgestelde vragen over onze luxe geurkaarsen

Luxe geurkaarsen zijn kaarsen met een hoogwaardige kwaliteit en een unieke geur die is ontworpen om een aangename en ontspannen sfeer in huis te creëren. Onze handgemaakte kaarsen zijn vervaardigd met natuurlijke materialen en hebben een verfijnde uitstraling.
Onze kaarsen zijn consistent in geursterkte en bieden elke keer een krachtige en aangename geurervaring. Het kan zo zijn dat de ervaring verschilt door de aard van de geur (mild, scherp, zoet etc.), maar al onze geurkaarsen hebben dezelfde sterkte van aroma.
Ja, ze kunnen in combinatie met andere geuren worden gebruikt, al zijn onze geurkaarsen een exclusieve samenstelling om van zichzelf een unieke geurbeleving te creëren.
Ja, onze geurkaarsen zijn vervaardigd met natuurlijke materialen en bevatten geen schadelijke stoffen.
Ja, onze luxe geurkaarsen kunnen op verschillende ondergronden worden gebruikt, zoals tafels of boekenplanken. Het is belangrijk om ze altijd op een vlakke ondergrond te plaatsen, ver weg van brandbare materialen. Het blijft een kaars, dus de containers kunnen enigszins heet worden.
Onze kaarsen komen in ieder interieur tot zijn recht, maar vanwege de minimalistische uitstraling zijn ze uitermate geschikt voor moderne luxueuze, of Japandi-stijl interieurs.
Als je geurkaarsen in de slaapkamer wilt branden, kies dan voor kalmerende geuren zoals lavendel of vanille om te helpen ontspannen voor het slapengaan. Zorg ervoor dat de kaars veilig is geplaatst en doof hem voordat je gaat slapen.
Ja, veel mensen vinden dat het branden van geurkaarsen met kalmerende geuren kan helpen om stress te verminderen en een ontspannen sfeer te creëren.
Om de brandtijd van je geurkaars te verlengen zorg je ervoor dat de kaars altijd een volledig en evenredig smeltbad heeft alvorens hem te doven. Trim ook de wiek tot ongeveer 4mm.
Ja, enkele basisveiligheidsvoorschriften zijn: houd geurkaarsen uit de buurt van brandbare materialen, laat ze nooit onbeheerd achter en zorg voor een stabiele ondergrond.

Winkelwagen