Uniek kraamcadeau: luxueuze geurkaarsen van MOS COMÈS

Op zoek naar een uniek kraamcadeau voor nieuwe ouders?

Bekijk dan ons mooie aanbod van handgemaakte geurkaarsen. Onze geurkaarsen zijn niet alleen heerlijk ruikend en stijlvol, maar ook duurzaam en gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

Geef je kraamcadeau een persoonlijk tintje

Kies je eigen geur en uiterlijk en laat zelfs een persoonlijke boodschap of naam op de kaars drukken. Zo wordt het cadeau nog specialer en betekenisvol.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor de kraamvisite, een doop of gewoon om te laten zien hoeveel je om de nieuwe ouders geeft, onze gepersonaliseerde geurkaarsen zijn altijd een waardevol aandenken.

Géén standaard kraamcadeau!

Nieuwe ouders hebben vaak al genoeg spullen en de standaard kraamcadeaus, zoals knuffels en babykleding, zijn vaak verre van uniek. Bovendien belanden deze spullen vaak ongebruikt in een opbergkist. Zonde!

Laat daarom je creativiteit de vrije loop en verwen de nieuwe ouders met een gepersonaliseerd kraamcadeau van MOS COMÈS.

Onze geurkaarsen zijn niet alleen helemaal aan te passen, maar zijn bovendien erg stijlvol en gemaakt van de beste materialen.

Een natuurlijk en duurzaam kraamcadeau

Onze handgemaakte geurkaarsen zijn niet alleen heerlijk ruikend en stijlvol, maar ook duurzaam en gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

Bij MOS COMÈS zijn we steeds op zoek naar manieren om onze impact op de natuur zo minimaal mogelijk te maken. Een van de manieren waarop we dit doen is door onze geurkaarsen te maken met duurzame raapzaad kokos was. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar helpt ook bij het in stand houden van de bijenpopulatie.

Verwen nieuwe ouders met een kraamcadeau van MOS COMÈS

Als je op zoek bent naar een uniek en persoonlijk kraamcadeau, begin dan direct met personaliseren en verwen de nieuwe ouders met een unieke gepersonaliseerde geurkaars van MOS COMÈS.

We zijn ervan overtuigd dat ze zullen genieten van dit waardevolle en luxueuze cadeau.

Stel je kraamcadeau samen!

Begin hier direct met personaliseren en verras de nieuwe ouders met een uniek cadeau van MOS COMÈS.

Kies uit onze verschillende geuren, versieringen en personaliseer met een naam of een persoonlijke boodschap voor een extra speciaal cadeau.

Waarom een kraamcadeau van MOS COMÈS?

Handgemaakt

Elke geurkaars wordt met de hand gemaakt, wat betekent dat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Géén schadelijke stoffen

Veilig voor mens, dier & natuur. Bij het maken van onze MOS COMÈS geurkaarsen staan veiligheid en duurzaamheid voorop.

Stijlvol en luxueus

Gemaakt van de beste materialen en met hun prachtige geuren geven ze urenlang genot. Bovendien zien ze er ook nog eens schitterend en luxueus uit.

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Onze gepersonaliseerde opties geven je de mogelijkheid om alles te kiezen, van de geur tot de opdruk op de kaars. Zo creëer je een uniek en persoonlijk kraamcadeau.

Natuurlijke ingredienten

Gemaakt van natuurlijke raapzaad was en verpakt in massieve containers van natuurlijke klei hebben MOS COMÈS geurkaarsen een lagere impact op het milieu.

Uniek

Onze geurkaarsen maken een uniek en prachtig kraamcadeau. De gepersonaliseerde geurkaars kun je nog eens naar lust samenstellen.

Duurzaam

Het is voor ons belangrijk om onze geurkaarsen op een duurzame en milieuvriendelijke manier te produceren en een minimale impact op het milieu te hebben.

Parabenen & allergenen vrij

Onze geurkaarsen zijn vrij van parabenen, allergenen én toxinen. Zo kun je onze kaarsen met een gerust hart ontsteken.