Skip to content

Uniek kraamcadeau: luxueuze geurkaarsen van MOS COMÈS

Op zoek naar een uniek kraamcadeau voor nieuwe ouders?

Bekijk dan ons mooie aanbod van handgemaakte geurkaarsen. Onze geurkaarsen zijn niet alleen heerlijk ruikend en stijlvol, maar ook duurzaam en gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

Lees

Een natuurlijk en duurzaam kraamcadeau

Onze handgemaakte geurkaarsen zijn niet alleen heerlijk ruikend en stijlvol, maar ook duurzaam en gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

Bij MOS COMÈS zijn we steeds op zoek naar manieren om onze impact op de natuur zo minimaal mogelijk te maken. Een van de manieren waarop we dit doen is door onze geurkaarsen te maken met duurzame raapzaad kokos was. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar helpt ook bij het in stand houden van de bijenpopulatie.

Verwen nieuwe ouders met een kraamcadeau van MOS COMÈS

Als je op zoek bent naar een uniek en persoonlijk kraamcadeau, begin dan direct met personaliseren en verwen de nieuwe ouders met een unieke gepersonaliseerde geurkaars van MOS COMÈS.

We zijn ervan overtuigd dat ze zullen genieten van dit waardevolle en luxueuze cadeau.

Geef je kraamcadeau een persoonlijk tintje

Kies je eigen geur en uiterlijk en laat zelfs een persoonlijke boodschap of naam op de kaars drukken. Zo wordt het cadeau nog specialer en betekenisvol.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor de kraamvisite, een doop of gewoon om te laten zien hoeveel je om de nieuwe ouders geeft, onze gepersonaliseerde geurkaarsen zijn altijd een waardevol aandenken.

Géén standaard kraamcadeau!

Nieuwe ouders hebben vaak al genoeg spullen en de standaard kraamcadeaus, zoals knuffels en babykleding, zijn vaak verre van uniek. Bovendien belanden deze spullen vaak ongebruikt in een opbergkist. Zonde!

Laat daarom je creativiteit de vrije loop en verwen de nieuwe ouders met een gepersonaliseerd kraamcadeau van MOS COMÈS.

Onze geurkaarsen zijn niet alleen helemaal aan te passen, maar zijn bovendien erg stijlvol en gemaakt van de beste materialen.

Gepersonaliseerde geurkaars met opdruk 'een meisje' als uniek kraamcadeau voor nieuwe ouders - MOS COMÈS

Stel je kraamcadeau samen!

Begin hier direct met personaliseren en verras de nieuwe ouders met een uniek cadeau van MOS COMÈS.

Kies uit onze verschillende geuren, versieringen en personaliseer met een naam of een persoonlijke boodschap voor een extra speciaal cadeau.

Veelgestelde vragen

De geurkaarsen van MOS COMÈS zijn uniek omdat ze volledig gepersonaliseerd kunnen worden, van de geur tot de opdruk op de kaars, waardoor je een speciaal en persoonlijk kraamcadeau kunt creëren.
Een gepersonaliseerd kraamcadeau van MOS COMÈS voegt een persoonlijk tintje toe aan je geschenk, wat het nog betekenisvoller maakt voor de nieuwe ouders.
Ja, de geurkaarsen worden gemaakt van duurzame raapzaad-kokoswas, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook bijdraagt aan het behoud van de bijenpopulatie.
Ja, de geurkaarsen van MOS COMÈS zijn vrij van schadelijke stoffen en veilig voor gebruik in de buurt van baby’s, dieren en de natuur.
Ja, onze geurkaarsen zijn vrij van parabenen, allergenen en toxinen, waardoor je ze met een gerust hart kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over schadelijke stoffen.
Al onze geurkaars-containers kunnen hergebruikt worden, bijvoorbeeld voor het opbergen van kleine voorwerpen.
Als je geurkaarsen in de slaapkamer wilt branden, kies dan voor kalmerende geuren zoals lavendel of vanille om te helpen ontspannen voor het slapengaan. Zorg ervoor dat de kaars veilig is geplaatst en doof hem voordat je gaat slapen.
Ja, veel mensen vinden dat het branden van geurkaarsen met kalmerende geuren kan helpen om stress te verminderen en een ontspannen sfeer te creëren.
Om de brandtijd van je geurkaars te verlengen zorg je ervoor dat de kaars altijd een volledig en evenredig smeltbad heeft alvorens hem te doven. Trim ook de wiek tot ongeveer 4mm.
Ja, enkele basisveiligheidsvoorschriften zijn: houd geurkaarsen uit de buurt van brandbare materialen, laat ze nooit onbeheerd achter en zorg voor een stabiele ondergrond.

Winkelwagen