Ervaar de magie van onze knisper kaarsen

Een knisper kaars is een unieke manier om te ontspannen en te genieten van de gezelligheid van een kaars. In tegenstelling tot reguliere kaarsen, creëert de knisper kaars een geruststellend geluid wanneer hij brandt, wat bijdraagt aan een ontspannen en gezellige sfeer.

Waarom is een knisper kaars bijzonder?

Onze knisper geurkaarsen zijn bijzonder omdat ze niet alleen licht, warmte en geur geven, maar ook een uniek sfeer brengen met het geluid dat ze produceren wanneer ze branden. Dit geluid wordt veroorzaakt door de houten lont (wiek) van de geurkaars

Het geluid van knisper geurkaars is rustgevend, ontspannend en zorgt voor een serene en aangename omgeving. Bovendien zijn onze knisper kaarsen ook nog eens mooi om naar te kijken, wat het extra bijzonder maakt.

Kenmerken van onze knisper kaars

Onze geurkaarsen hebben een aantal opvallende kenmerken. De kaarsen zijn handgemaakt, duurzaam en zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Hierdoor zijn ze een gezonde en veilige manier om licht, warmte en sfeer te creëren. Bovendien branden ze schoon, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in huis.

Daarnaast zijn ze uniek met de botanische versieringen en stijlvol in ieder interieur. 

Een selectie uit onze knisperkaarsen

 • Samengestelde geurkaarsen

  Cozy Fireplace Memories BOTANIC Geurkaars

  40,95
 • Samengestelde geurkaarsen

  Soothing Tropical Sunrise MINIMALIST Geurkaars

  38,95
 • Samengestelde geurkaarsen

  Dawn In The Woodlands BOTANIC Geurkaars

  40,95
 • Samengestelde geurkaarsen

  Summer Morning Laze BOTANIC Geurkaars

  40,95

Hoe ontstaat de knisper of knetter?

Onze geurkaarsen met houten wiek, ook wel ‘knisper kaarsen’ genoemd, zijn een unieke beleving dankzij het knisperen, knappen of knetteren. Het knisper-effect ontstaat door het uitzetten en krimpen van het hout tijdens het verbrandingsproces van de natuurlijke houtvezels. Deze pop-geluiden doen denken aan een knappende openhaard of een knisperend vuur. Erg gezellig!

De duurzaamheid en efficiëntie van knisper kaarsen

Naast het knisper-effect, hebben onze geurkaarsen een langere levensduur en branden deze efficiënter dan kaarsen met katoenen lonten. Hout is minder brandbaar en verzadigt minder snel met was dan katoen, waardoor onze kaarsen een optimale verbranding en geurafgifte hebben. Onze geurkaarsen zijn milieuvriendelijker dan kaarsen met katoenen lonten en bieden een luxe uitstraling, duurzaamheid, en een unieke en verantwoorde beleving.

De beste en lekkerste knisper kaars van MOS COMÈS

Bij MOS COMÈS vind je de beste, mooiste en lekkerste knisper kaarsen die er te vinden zijn. Onze knisper kaarsen zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, waardoor ze veilig en gezond zijn voor gebruik in huis. Daarnaast zijn al onze geurkaarsen met de hand gemaakt in ons atelier in Ridderkerk in Nederland en dus van de hoogste kwaliteit.

Kies voor MOS COMÈS en ervaar de magie van onze knisper kaarsen.

Beleef onze knisper kaarsen

Ben je klaar om onze unieke knisper geurkaarsen te beleven?

Bekijk ons assortiment knisper kaarsen en ontdek de magie van onze unieke geuren. Onze kaarsen zijn met de grootste zorg samengesteld en bieden een overweldigende ervaring voor al je zintuigen. 

Waarom een knisper kaars van MOS COMÈS?

Handgemaakt

Elke geurkaars wordt met de hand gemaakt, wat betekent dat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Géén schadelijke stoffen

Veilig voor mens, dier & natuur. Bij het maken van onze MOS COMÈS geurkaarsen staan veiligheid en duurzaamheid voorop.

Stijlvol, luxueus en sfeervol

Gemaakt van de beste materialen en met hun prachtige geuren geven ze urenlang genot. Bovendien zien ze er ook nog eens schitterend en luxueus uit en brengen ze een unieke sfeer met het knisper effect.

Natuurlijke ingredienten

Gemaakt van natuurlijke raapzaad was en verpakt in massieve containers van natuurlijke klei hebben MOS COMÈS geurkaarsen een lagere impact op het milieu.

Uniek

Onze knisper kaarsen zijn een uniek en prachtig cadeau. Je kunt ze ook nog eens naar lust samenstellen zodat ze de juiste sfeer voor jou creëren.

Duurzaam

Het is voor ons belangrijk om onze knisper geurkaarsen op een duurzame en milieuvriendelijke manier te produceren en een minimale impact op het milieu te hebben.

Parabenen & allergenen vrij

Onze knisper geurkaarsen zijn vrij van parabenen, allergenen én toxinen. Zo kunnen jij of je geliefde onze kaarsen met een gerust hart ontsteken.

Veelgestelde vragen

Knisperkaarsen zijn kaarsen die een speciaal geluid produceren wanneer ze branden, dat vergelijkbaar is met het knisperen of geknetter van een houtvuur. Het is een unieke manier om de sfeer van de ruimte te verbeteren en te genieten van de geur en warmte van de kaars.

Het knisper-effect wordt veroorzaakt door het uitzetten en krimpen van het hout van de houten wiek (wood wick) tijdens het verbrandingsproces van de natuurlijke houtvezels.

Ja, onze knisper kaarsen zijn milieuvriendelijker dan kaarsen met katoenen lonten. Ze hebben een langere levensduur, branden efficiënter en schoon, en zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Ja, onze knisperkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende geuren, waaronder fruit, bloemen, kruiden en hout. Kies de geur die het beste bij jouw persoonlijke smaak en de sfeer van de ruimte past.

Het is het beste om de knisperkaars te doven, in plaats van uit te blazen. Wil je hem toch uitblazen, doe dit dan voorzichtig zodat er geen kaarsvet opspat.