Ons verhaal - Handgemaakt met passie

De geurkaarsen van MOS COMÈS zijn ontstaan uit een passie voor sfeer, beleving en ambacht en worden handgemaakt. Lees hieronder het verhaal van MOS COMÈS, verteld door de Oekraïens-Nederlandse oprichter en kaarsengieter: Anna Bogachova.

Achtergrond

We ontwerpen, creëren en fotograferen in-huis in ons atelier in Ridderkerk – Nederland. We zijn een klein team met verschillende achtergronden van opleiding en banen in de marketing- en evenementensector. Met onze kennis, ervaringen en ons wederzijds streven om een positieve impact op het welzijn te creëren is MOS COMÈS opgericht. Daarbij is een passie ontstaan voor het creëren van huisparfums met een unieke twist.

De naam MOS COMÈS is een combinatie van Latijnse woorden, met een knipoog. ‘MOS’ staat voor traditie, gewoonte en gebruik, en ‘COMÈS’ staat voor kameraad, reisgenoot en metgezel. 

Handgemaakt

MOS COMÈS geurkaarsen worden in kleine batches met de hand gemaakt en gegoten in ons atelier. Zo zorgen wij voor de hoogst mogelijke kwaliteit en proberen wij het ambacht ervan in stand te houden.

Natuurlijk

Als was gebruiken we een 100% natuurlijke en volledig duurzame raapzaad was-mix. Dit wordt gegoten in massieve containers van natuurlijke klei. Het minimalistische design en de esthetiek van botanische versterkers zorgen ervoor dat onze geurkaarsen perfect in ieder interieur passen.

Lees meer over de duurzaamheid en natuurlijke ingrediënten…

Op maat handgemaakt

Naast de verfijnde handgemaakte kaarsen die wij al met zorg voor je hebben samengesteld bieden we ook gepersonaliseerde geurkaarsen. Je kunt zelf diverse componenten kiezen én hem verder personaliseren door een boodschap of naam als opdruk aan te laten brengen. Je kunt de gepersonaliseerde geurkaars voor een ander bestellen, maar uiteraard ook voor jezelf. Het is een blikvanger in ieder interieur en een perfect geschenk voor elk moment.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een beetje te leren kennen! We hopen dat je net zoveel van onze huisparfumproducten zult genieten als wij ervan houden om ze voor je te maken.

Veel liefs,