Skip to content

Grote geurkaars: De ultieme beleving en sfeermaker

Ontdek onze collectie grote geurkaarsen met een brandduur van wel 50 uur, verkrijgbaar met verschillende betoverende aroma’s. Bij MOS COMÈS combineren we natuurlijke pracht, duurzaamheid en ongeëvenaarde kwaliteit om je zintuigen te verwennen en je interieur te verfraaien

Lees

Laat je Betoveren door onze grote geurkaarsen

MOS COMÈS geurkaarsen zijn meer dan alleen kaarsen; ze zijn een beleving, een herinnering, een emotie. Verken onze wereld van grote geurkaarsen en verwen jezelf en je huis met de unieke geuren en de natuurlijke elegantie van MOS COMÈS. Ga op reis met onze geurkaarsen en ervaar de magie van geuren die de sfeer transformeren. Kies voor natuurlijk, duurzaam en luxueus; kies voor MOS COMÈS geurkaarsen.

Unieke aromatische reizen

Laat je meevoeren door onze exclusieve geurcombinaties. Van de verfijnde elegantie van de  ‘Summer Morning Laze‘ met grapefruit en vanille tot de betoverende geur van de ‘Dawn In The Woodlands‘ met viooltjes en ceder, elke geurkaars brengt een unieke beleving met zich mee. Ervaar de kracht van geuren die direct verbonden zijn met emoties en herinneringen en creëer de perfecte sfeer voor elk moment.

Houten wiek voor duurzame verbranding

Onze geurkaarsen worden geleverd met een speciale houten wiek, daarom ook wel bekend als een knisper of wood wick kaars. Deze wiek zorgt niet alleen voor een uniek knisperend geluid tijdens het branden, maar biedt ook een langere levensduur en een efficiëntere verbranding dan traditionele katoenen lonten. Laatstgenoemde bevatten vaak ook chemicaliën. Het gebruik van een houten wiek in onze grote geurkaarsen draagt bij aan een schonere verbranding en een verbeterde geurafgifte waardoor je langer van je geurkaars kunt genieten.

Natuurlijke luxe

Onze geurkaarsen zijn geen alledaagse kaarsen. Ze zijn gemaakt van een unieke raapzaad kokos wasmix die niet alleen langzaam brandt, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd is. In tegenstelling tot kaarsen met paraffine bevatten onze geurkaarsen geen schadelijke stoffen zoals tolueen en benzeen. Dat betekent dat je met een gerust hart kunt genieten van onze kaarsen zonder je zorgen te maken over gezondheid en milieu.

Waarom een grote geurkaars van MOS COMÈS?

Onze kaarsen zijn meer dan alleen licht en geur; ze vertellen een verhaal van vakmanschap, passie en zintuiglijke verrukking. Ontdek het geheim achter de onweerstaanbare aantrekkingskracht van MOS COMÈS Geurkaarsen:

  • Ambachtelijke perfectie: Elke kaars wordt met de hand vervaardigd voor onberispelijke kwaliteit en met aandacht voor elk detail.
  • Natuurlijke ingrediënten: We gebruiken de puurste en meest natuurlijke ingrediënten waardoor onze geurkaarsen een heerlijke, gezonde atmosfeer creëren.
  • Langdurige brandtijd: Geniet urenlang van betoverende geuren dankzij de langdurige brandtijd.
  • Unieke geurcombinaties: We hebben de perfecte geur-harmonieën gecreëerd die de zintuigen prikkelen en een blijvende indruk achterlaten.
  • Perfect cadeau: Of het nu voor jezelf is of voor een geliefde, MOS COMÈS Geurkaarsen zijn het perfecte geschenk voor elke gelegenheid.

Ervaar de magie van MOS COMÈS Geurkaarsen en laat je betoveren door de geurige wereld die we hebben gecreëerd. Ontdek het zelf!

Grote geurkaars uit de MOS COMÈS MINIMALIST collectie

Een grote geurkaars voor jou?

Klaar om je zintuigen te verwennen? Ontdek ons assortiment en vind de perfecte grote geurkaars om jouw ruimte te transformeren.

Dompel jezelf onder in een wereld van heerlijke aroma’s en laat de magie beginnen.

Veelgestelde vragen over grote geurkaarsen

Onze grote geurkaarsen hebben een hoogte van 9,5 centimeter en een diameter van 8,5 centimeter. Ze zijn ontworpen om langdurige geurverspreiding te bieden.
Onze grote geurkaarsen hebben een indrukwekkende brandtijd van 50 uur. Geniet dus zelfs wekenlang van de heerlijke aroma’s.
Onze grote geurkaarsen zijn voorzien van twee houten wieken die zorgvuldig zijn geselecteerd voor een schone en gelijkmatige verbranding. Dit zorgt voor een optimale verspreiding van de geur, minimaliseert roetvorming en zorgt voor de gezellige knisper.
Onze grote geurkaarsen onderscheiden zich door hun hoogwaardige ingrediënten, milieuvriendelijke productie en langdurige geurverspreiding. We besteden veel aandacht aan detail en kwaliteit om een unieke kaarservaring te bieden. Bovendien bieden wij in de BOTANIC lijn grote geurkaarsen met unieke botanische versieringen.
Onze Vegan raapzaadwaskaarsen zijn niet alleen buitengewoon duurzaam, maar ook volledig natuurlijk en afkomstig van hernieuwbare bronnen. Wat deze kaarsen echt bijzonder maakt, is hun positieve bijdrage aan de bijenpopulatie. Dit staat in schril contrast tot de gangbare, maar onjuiste aanname dat sojawaskaarsen duurzaam zouden zijn. In werkelijkheid leidt de grootschalige sojateelt tot enorme ontbossing en legt het enorme afstanden af voordat het in kaarsen verandert. Evenmin kunnen we paraffine over het hoofd zien, een bijproduct van de olie-industrie dat schadelijke stoffen verspreidt. Onze raapzaadwaskaarsen zijn een bewuste keuze voor wie op zoek is naar duurzaamheid, natuurlijkheid en positieve impact op het milieu.
Al onze geurkaars-containers kunnen hergebruikt worden, bijvoorbeeld voor het opbergen van kleine voorwerpen.
Als je geurkaarsen in de slaapkamer wilt branden, kies dan voor kalmerende geuren zoals lavendel of vanille om te helpen ontspannen voor het slapengaan. Zorg ervoor dat de kaars veilig is geplaatst en doof hem voordat je gaat slapen.
Ja, veel mensen vinden dat het branden van geurkaarsen met kalmerende geuren kan helpen om stress te verminderen en een ontspannen sfeer te creëren.
Om de brandtijd van je geurkaars te verlengen zorg je ervoor dat de kaars altijd een volledig en evenredig smeltbad heeft alvorens hem te doven. Trim ook de wiek tot ongeveer 4mm.
Ja, enkele basisveiligheidsvoorschriften zijn: houd geurkaarsen uit de buurt van brandbare materialen, laat ze nooit onbeheerd achter en zorg voor een stabiele ondergrond.

Winkelwagen