Skip to content

Duurzame Geurkaarsen: Luxe en milieuvriendelijk genieten

We nemen je mee op een reis door de wereld van MOS COMÈS ,waar duurzame geurkaarsen een unieke zintuiglijke ervaring bieden. Onze geurkaarsen vertegenwoordigen niet zomaar kaarsen; ze belichamen verfijning, luxe en vooral een onvergetelijke geurbeleving. We combineren deze luxe met een diepgeworteld engagement voor duurzaamheid, waardoor je niet alleen geniet van een heerlijke ambiance, maar ook bijdraagt aan een groenere planeet.

Lees

Waarom duurzaamheid in geurkaarsen telt

Bij MOS COMÈS geloven we dat duurzaamheid verder gaat dan alleen de ingrediënten; het omvat ook de levensduur en milieuvriendelijkheid. Onze duurzame geurkaarsen bieden een perfecte balans tussen een langdurige geurervaring en milieuvriendelijkheid.

Onze geurkaarsen zijn ontworpen voor langdurig genot. Dankzij de unieke samenstelling van onze kaarsen geniet je urenlang van een prachtige geur. We zorgen ervoor dat elke kaars maximaal brandt, waardoor je niet alleen langer van de geur kunt genieten, maar ook minder vaak kaarsen hoeft te vervangen. Dit minimaliseert de impact op het milieu.

Natuurlijke materialen voor een betere planeet

Bij MOS COMÈS hechten we waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze geurkaarsen en aan het behoud van de natuurlijke wereld. In tegenstelling tot traditionele paraffine-gebaseerde kaarsen, zijn onze geurkaarsen gemaakt van een 100% plantaardige raapzaad kokos wasmix uit Europa, die veganistisch gecertificeerd is. Geen paraffine, geen schadelijke chemicaliën, alleen pure natuurlijkheid.

Deze keuze biedt niet alleen voordelen voor jou, maar heeft ook een positieve impact op bijen en het milieu. In vergelijking met paraffine is onze wasmix biologisch afbreekbaar en wordt op een manier geteeld die bijdraagt aan het bevorderen van de bijenpopulatie en andere bestuivers. Bovendien is onze wasmix een duurzaam alternatief voor sojawas dat – in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd, verre van duurzaam is en wordt gekweekt op een wijze die ontbossing in de hand werkt. Bij MOS COMÈS dragen we ons steentje bij aan het behoud van biodiversiteit en milieu door voor een duurzame raapzaad wasmix te kiezen.

Daarnaast bieden onze kaarscontainers in de MINIMALIST– en BOTANIC-lijnen herbruikbaarheid, waardoor we bijdragen aan minder afval en een duurzamere levensstijl. Dit geldt ook voor de PETITE-lijn, waar we stevige en duurzame aluminium containers met handige deksels gebruiken.

  • 100% plantaardige raapzaad-kokos wasmix uit Europa, veganistisch gecertificeerd.
  • Geen paraffine of schadelijke chemicaliën.
  • Biologisch afbreekbare wasmix die bijdraagt aan bijenpopulatie en milieu.
  • Herbruikbare kaarscontainers voor minder afval.

Langdurige aroma’s voor de zintuigen

Bij duurzame geurkaarsen draait het niet alleen om de fysieke aspecten, maar ook om de totale beleving. We willen dat je langdurig van de aroma’s geniet en dat begint met de geuren zelf.

Onze geurkaarsen bieden een scala aan unieke geuren die speciaal zijn samengesteld om de zintuigen te prikkelen. Of je nu verlangt naar de warmte van een knisperend haardvuur of de frisheid van een zomerse ochtend, we hebben de perfecte geurkaars voor elke gelegenheid.

Houten wiek voor een unieke beleving

Onze geurkaarsen zijn voorzien van FSC houten wieken welke een uniek knisperend geluid geven tijdens het branden. Dit knisper-effect verrijkt de beleving en maakt het branden van onze kaarsen een ervaring die je keer op keer wilt herhalen.

Kies MOS COMÈS voor duurzame geurkaarsen die luxe, kwaliteit en milieuvriendelijkheid combineren. Ervaar een wereld van geuren met een positieve impact op onze planeet. Bestel vandaag nog en geniet van de ultieme geurkaarservaring.

Waarom MOS COMÈS?

In de wereld van geurkaarsen is MOS COMÈS een naam die staat voor duurzaamheid, authenticiteit en een ongeëvenaarde zintuiglijke ervaring. Onze toewijding aan het milieu en vakmanschap vormt de kern van wie we zijn. Waarom zou je voor MOS COMÈS kiezen?

  • Duurzaamheid: Onze geurkaarsen worden gemaakt van 100% plantaardige raapzaad kokoswas, zonder schadelijke stoffen zoals paraffine. We dragen bij aan het behoud van biodiversiteit en gebruiken natuurlijke materialen in al onze producten.
  • Knisper-effect: Ervaar het unieke knisper-effect van onze houten wieken voor een bijzondere beleving bij het branden van onze geurkaarsen.
  • Veiligheid: Onze geurkaarsen zijn vrij van schadelijke stoffen en voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Geniet van de sfeer zonder zorgen.
  • Mooi design: Onze geurkaarsen zijn niet alleen een geurige ervaring, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur.
  • Unieke geuren: Bij MOS COMÈS vind je geuren die je nergens anders vindt. Laat je betoveren door onze exclusieve aroma’s.
Diverse duurzame geurkaarsen - MINIMALIST en PETITE collectie - MOS COMÈS

Ontdek ons duurzame geurparadijs

Stap binnen in de betoverende wereld van MOS COMÈS en ontdek onze collectie duurzame geurkaarsen. Of je nu op zoek bent naar een unieke geurkaars, een sfeervolle toevoeging aan je interieur of een duurzaam geschenk!

Laat je zintuigen prikkelen door onze exclusieve aroma’s en ervaar de magie van plantaardige raapzaad kokoswas, zonder schadelijke stoffen zoals paraffine.

Veelgestelde vragen over onze duurzame geurkaarsen

Onze geurkaarsen worden vervaardigd uit 100% plantaardige raapzaad kokoswas, zonder schadelijke stoffen zoals paraffine. We dragen bij aan het behoud van biodiversiteit en maken gebruik van natuurlijke materialen voor al onze producten.
Absoluut! Onze houten wieken zorgen niet alleen voor een uniek knisperend effect, maar ze voldoen ook aan de hoogste veiligheidsstandaarden en bevatten bovendien geen chemicaliën zoals een normale lont.
MOS COMÈS biedt niet alleen heerlijke geuren, maar ook een prachtig design dat je interieur verrijkt. Onze geurkaarsen zijn een unieke combinatie van stijl en geur, en we hebben exclusieve aroma’s die je nergens anders vindt.
Ja, onze geuren zijn zorgvuldig samengesteld en zorgen voor een langdurige en consistente geurervaring. We streven ernaar om je ruimte te vullen met heerlijke aroma’s die lang aanhouden en je zintuigen blijven prikkelen.
Door duurzame geurkaarsen te gebruiken verminder je de behoefte aan paraffine-gebaseerde kaarsen, die schadelijk zijn voor het milieu. Bovendien helpen onze kaarsen bij het bevorderen van de biodiversiteit door het gebruik van plantaardige raapzaad wasmix.
Ja, duurzame geurkaarsen van MOS COMÈS geven geen schadelijke stoffen af en kunnen de luchtkwaliteit in huis verbeteren door onaangename geuren te maskeren en een aangename sfeer te creëren.
FSC-gecertificeerde houten wieken zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, wat betekent dat ze op verantwoorde wijze worden geoogst zonder de ecosystemen aan te tasten. Dit draagt bij aan het behoud van bossen wereldwijd.
Raapzaad-kokoswas is een exclusief duurzaam alternatief voor paraffine en sojawas, omdat het biologisch afbreekbaar is, geen ontbossing veroorzaakt, en bijdraagt aan de gezondheid van bijen en het milieu.
Onze raapzaad-kokoswas wordt ethisch en volledig duurzaam geteeld in Europa. We streven naar transparantie en duurzaamheid in onze toeleveringsketen.
Ongebruikte materialen en restanten worden gerecycled of hergebruikt om verspilling tot een minimum te beperken.

Winkelwagen