Contact, vragen & informatie

Heb je een vraag of opmerking? Dan kun je het onderstaande contact formulier invullen om contact met ons op te nemen, of vind je hier andere manieren om met ons in contact te komen.

Wij zullen zo snel mogelijk reageren en doen dat doorgaans binnen 48 uur op werkdagen. Doe dus gerust een beroep op ons. We helpen je graag verder!

MOS COMÈS Fragrances logo, onderdeel van MOS-COMÈS, Yes It's Lit

Mail ons

Contact informatie

Wil je een vraag of opmerking aan ons doorgeven? Misschien staat het antwoord op je vraag al bij de veelgestelde vragen of onder de service onderwerpen op onze website. Zo niet, dan kun je altijd het formulier op deze pagina invullen om direct een e-mail naar ons te versturen. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00.

Correspondentieadres:

Boksdoornstraat 15
2982BA Ridderkerk

Let op! Géén afhaal- of bezoekadres

KVK: 59662085
BTW: NL004095773B56

Ontvang de laatste acties en kortingen!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste acties, kortingen, nieuwtjes en nog veel meer. Blijf op de hoogte en schrijf je in!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Volg ons!

Een andere manier om op de hoogte te blijven van wat er bij ons gebeurt, is door ons te volgen op onze social-media kanalen.

Zo krijg je niet alleen een kijkje achter de schermen en leer je interessante weetjes en handige tips, maar blijf je ook op de hoogte van speciale aanbiedingen en acties.