Skip to content

MOS COMÈS Soothing Tropical Sunrise

We nemen je mee op een tropische reis met onze exotische franginpani en citrus geurkaarsen, de Soothing Tropical Sunrise. Laat je betoveren door de verfrissende mix van exotische frangipani, pittige citrusnoten, een warme basis van sandelhout en zoetigheid van perzik. Deze geurkaars is meer dan alleen een bron van licht; het is een symfonie van aroma's die je zintuigen prikkelen en je meenemen naar een paradijselijke plek.

Lees

De geheime geuropbouw van de Soothing Tropical Sunrise

Onze exotische frangipani en citrus geurkaarsen zijn met liefde en aandacht samengesteld om een onvergetelijke geurbeleving te bieden. De geur opent met de bedwelmende tonen van frangipani bloesems, die een gevoel van sereniteit en betovering brengen. Het hart van deze geur wordt gevormd door de sprankelende noten van perzik, limoen en yuzu en de geur eindigt met de warme omhelzing van sandelhout, agarhout en muskus om een gevoel van rust en comfort toe te voegen.

Waarom onze exotische geurkaars uniek Is

Onze Soothing Tropical Sunrise geurkaarsen zijn niet zomaar geurkaarsen; het is een stukje paradijs in een potje. We gebruiken natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit om deze geurkaars te maken, zonder schadelijke stoffen. Elke kaars wordt met de hand gegoten en met liefde vervaardigd in ons atelier, met aandacht voor elk detail. Onze geurkaarsen zijn gemaakt van duurzaam geproduceerde raapzaad kokos was en hebben houten wieken voor een sfeervolle verbranding.

  • Natuurlijke Ingrediënten: We gebruiken natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit om deze geurkaarsen te maken. Geen schadelijke stoffen.
  • Handgemaakt met Liefde: Elke kaars ondergaat een zorgvuldig vervaardiging- en handgietproces in ons eigen atelier, waarbij we uiterste aandacht besteden aan ieder uniek detail.
  • Duurzaamheid: Onze geurkaarsen zijn vervaardigd met zorgvuldig gekozen duurzame raapzaad-kokoswas en hebben een houten wiek/lont om een milieuvriendelijke en sfeervolle brandervaring te garanderen.

Hoe onze geurkaarsen je betoveren

De Soothing Tropical Sunrise geurkaarsen kunnen elk moment transformeren in een tropisch paradijs. Steek de geurkaars aan na een lange dag en laat de kalmerende geur van frangipani je stress wegnemen. Gebruik de kaars ‘s ochtends voor een energieboost met de verkwikkende citrusnoten, of creëer een romantische sfeer met het warme en sensuele aroma tijdens een speciale avond.

Ontvang de laatste acties en kortingen!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste acties, kortingen, nieuwtjes en nog veel meer. Blijf op de hoogte en schrijf je in!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Veelgestelde vragen over de MOS COMÈS Soothing Tropical Sunrise

Onze Soothing Tropical Sunrise geurkaars is speciaal vanwege de unieke combinatie van exotische frangipani en citrusnoten welke voor een betoverende geurbeleving zorgen.
Onze exotische frangipani en citrus geurkaarsen brengen de weelderige geuren van de tropen recht naar je huis. De frangipani, met zijn bedwelmende, bloemige tonen, neemt je mee op een denkbeeldige reis naar een exotisch paradijs. De toevoeging van verfrissende citrusnoten geeft de geur een sprankelende, energieke dimensie welke compleet wordt gemaakt met de zoetigheid van perzik. Hierdoor ontstaat een harmonieuze balans tussen ontspanning en vitaliteit. Het branden van deze kaarsen transformeert je ruimte in een oase van rust en verfrissing.
Onze geurkaarsen zijn ontworpen om langdurig te branden en de geur gelijkmatig te verspreiden. De kleine geurkaarsen hebben een brandtijd van 8 uur, terwijl de grotere formaten wel 50 uur kunnen branden. Dit zorgt ervoor dat je urenlang kunt genieten van de betoverende geur.
Ja, je kunt geurkaarsen in verschillende ruimtes tegelijkertijd branden om de gewenste sfeer te creëren in elke kamer. Zorg er wel voor dat je de kaarsen altijd in de gaten houdt en veilig plaatst.
Onze Vegan raapzaadwaskaarsen zijn niet alleen buitengewoon duurzaam, maar ook volledig natuurlijk en afkomstig van hernieuwbare bronnen. Wat deze kaarsen echt bijzonder maakt, is hun positieve bijdrage aan de bijenpopulatie. Dit staat in schril contrast tot de gangbare, maar onjuiste aanname dat sojawaskaarsen duurzaam zouden zijn. In werkelijkheid leidt de grootschalige sojateelt tot enorme ontbossing en legt het enorme afstanden af voordat het in kaarsen verandert. Evenmin kunnen we paraffine over het hoofd zien, een bijproduct van de olie-industrie dat schadelijke stoffen verspreidt. Onze raapzaadwaskaarsen zijn een bewuste keuze voor wie op zoek is naar duurzaamheid, natuurlijkheid en positieve impact op het milieu.
Al onze geurkaars-containers kunnen hergebruikt worden, bijvoorbeeld voor het opbergen van kleine voorwerpen.
Als je geurkaarsen in de slaapkamer wilt branden, kies dan voor kalmerende geuren zoals lavendel of vanille om te helpen ontspannen voor het slapengaan. Zorg ervoor dat de kaars veilig is geplaatst en doof hem voordat je gaat slapen.
Ja, veel mensen vinden dat het branden van geurkaarsen met kalmerende geuren kan helpen om stress te verminderen en een ontspannen sfeer te creëren.
Om de brandtijd van je geurkaars te verlengen zorg je ervoor dat de kaars altijd een volledig en evenredig smeltbad heeft alvorens hem te doven. Trim ook de wiek tot ongeveer 4mm.
Ja, enkele basisveiligheidsvoorschriften zijn: houd geurkaarsen uit de buurt van brandbare materialen, laat ze nooit onbeheerd achter en zorg voor een stabiele ondergrond.

Winkelwagen