Skip to content

Soothing Tropical Sunrise - Tropische geurkaarsen

We nemen je mee op een tropische reis met onze exotische franginpani en citrus geurkaarsen, de Soothing Tropical Sunrise. Laat je betoveren door de verfrissende mix van exotische frangipani, pittige citrusnoten, een warme basis van sandelhout en zoetigheid van perzik. Deze geurkaars is meer dan alleen een bron van licht; het is een symfonie van aroma's die je zintuigen prikkelen en je meenemen naar een paradijselijke plek.

Lees

De geheime geuropbouw van de Soothing Tropical Sunrise

Onze exotische frangipani en citrus geurkaarsen zijn met liefde en aandacht samengesteld om een onvergetelijke geurbeleving te bieden. De geur opent met de bedwelmende tonen van frangipani bloesems, die een gevoel van sereniteit en betovering brengen. Het hart van deze geur wordt gevormd door de sprankelende noten van perzik, limoen en yuzu en de geur eindigt met de warme omhelzing van sandelhout, agarhout en muskus om een gevoel van rust en comfort toe te voegen.

Waarom onze exotische geurkaars uniek Is

Onze Soothing Tropical Sunrise geurkaarsen zijn niet zomaar geurkaarsen; het is een stukje paradijs in een potje. We gebruiken natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit om deze geurkaars te maken, zonder schadelijke stoffen. Elke kaars wordt met de hand gegoten en met liefde vervaardigd in ons atelier, met aandacht voor elk detail. Onze geurkaarsen zijn gemaakt van duurzaam geproduceerde raapzaad kokos was en hebben houten wieken voor een sfeervolle verbranding.

  • Natuurlijke Ingrediënten: We gebruiken natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit om deze geurkaarsen te maken. Geen schadelijke stoffen.
  • Handgemaakt met Liefde: Elke kaars ondergaat een zorgvuldig vervaardiging- en handgietproces in ons eigen atelier, waarbij we uiterste aandacht besteden aan ieder uniek detail.
  • Duurzaamheid: Onze geurkaarsen zijn vervaardigd met zorgvuldig gekozen duurzame raapzaad-kokoswas en hebben een houten wiek/lont om een milieuvriendelijke en sfeervolle brandervaring te garanderen.

Hoe onze geurkaarsen je betoveren

De Soothing Tropical Sunrise geurkaarsen kunnen elk moment transformeren in een tropisch paradijs. Steek de geurkaars aan na een lange dag en laat de kalmerende geur van frangipani je stress wegnemen. Gebruik de kaars ‘s ochtends voor een energieboost met de verkwikkende citrusnoten, of creëer een romantische sfeer met het warme en sensuele aroma tijdens een speciale avond.

Er is meer...

Naast de overheerlijke tropische geurkaarsen hebben we een assortiment met allerlei unieke geuren die je in de juiste stemming brengen.

Ontdek ons volledige assortiment en laat je betoveren door onze unieke geurkaarsen.

Veelgestelde vragen over de MOS COMÈS Soothing Tropical Sunrise

Onze Soothing Tropical Sunrise geurkaars is speciaal vanwege de unieke combinatie van exotische frangipani en citrusnoten welke voor een betoverende geurbeleving zorgen.
Onze exotische frangipani en citrus geurkaarsen brengen de weelderige geuren van de tropen recht naar je huis. De frangipani, met zijn bedwelmende, bloemige tonen, neemt je mee op een denkbeeldige reis naar een exotisch paradijs. De toevoeging van verfrissende citrusnoten geeft de geur een sprankelende, energieke dimensie welke compleet wordt gemaakt met de zoetigheid van perzik. Hierdoor ontstaat een harmonieuze balans tussen ontspanning en vitaliteit. Het branden van deze kaarsen transformeert je ruimte in een oase van rust en verfrissing.
Onze geurkaarsen zijn ontworpen om langdurig te branden en de geur gelijkmatig te verspreiden. De kleine geurkaarsen hebben een brandtijd van 8 uur, terwijl de grotere formaten wel 50 uur kunnen branden. Dit zorgt ervoor dat je urenlang kunt genieten van de betoverende geur.
Ja, elke kaars wordt met de hand gegoten en met liefde vervaardigd in ons atelier, met aandacht voor elk detail.
Ja, de geurkaarsen hebben houten wieken die zorgen voor een sfeervolle verbranding en een rustgevend knisperend geluid.
Als de vlam te groot wordt, doof dan voorzichtig de kaars, wacht tot de was is afgekoeld en knip de wiek bij tot ongeveer 0,5 cm boven de was voor een optimale verbranding.
Ja, je kunt deze geurkaarsen veilig in de badkamer gebruiken om een spa-achtige sfeer te creëren tijdens een ontspannend bad.
De geur begint meestal vrijwel onmiddellijk na het aansteken van de kaars te verspreiden, maar het kan enkele minuten duren voordat de volledige geurprofiel zich ontwikkelt.
Ja, je kunt de kaarsen veilig laten branden terwijl je een boek leest of in bad gaat om een ontspannende sfeer te creëren. Zorg er wel voor dat je de kaars nooit onbeheerd achterlaat.
Over het algemeen is het raadzaam om de kaars bij het eerste gebruik lang genoeg te laten branden zodat de volledige bovenlaag smelt om tunnelvorming te voorkomen. Verdere instructies en specifieke details vind je op onze site, of op de verpakking.

Winkelwagen