Skip to content

MOS COMÈS PETITE

De MOS COMÈS PETITE geurkaars biedt een verrukkelijke ervaring in een compact ontwerp. Met een elegante aluminium verpakking en een handig dekseltje is deze kleine geurkaars met 8 uur brandplezier jouw perfecte metgezel voor momenten van ontspanning, waar je ook bent.

Lees

Natuurlijk natuurlijk!

MOS COMÈS PETITE geurkaarsen zijn veel meer dan alleen een kleine geurkaars; ze zijn een bron van warmte, gezelligheid en pure betovering. En net als onze grotere BOTANIC en MINIMALIST geurkaarsen zijn ook de PETITE geurkaarsen parabenen & allergenen vrij, duurzaam en eerlijk en bevatten ze géén schadelijke stoffen. Laat ons je meenemen op een reis door onze PETITE-lijn en ontdek waarom deze kaarsen zo speciaal zijn.

Een wereld van authentieke geurbeleving

Onze PETITE geurkaarsen bieden een authentieke geurbeleving, gemaakt met dezelfde zorgvuldige aandacht voor detail als al onze geurkaarsen. Elke kaars is doordrenkt met een betoverende mix van natuurlijke ingrediënten, ontworpen om je zintuigen te prikkelen.

Kleinschalige luxe door handzaam formaat

Deze geurkaarsen zijn ontworpen om zelfs in kleine ruimtes een intieme sfeer te creëren. De houten wiek zorgt voor een zacht knisperend geluid terwijl de unieke geur zich verspreidt en je omringt met pure luxe. Een kleine geurkaars die nergens inboet.

Natuurlijke ingrediënten

Onze PETITE geurkaarsen bevatten alleen de beste natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit, bevatten geen schadelijke stoffen en zijn allergenen en parabenen vrij. Ook onze kleine PETITE geurkaarsen zijn gemaakt met de 100% natuurlijke, duurzame en Vegan-gecertificeerde raapzaad kokswasmix. Zorgeloos genieten!

Reisvriendelijk en budgetbewust genieten

Dankzij hun compacte formaat en handige dekseltje zijn onze PETITE geurkaarsen ideaal voor onderweg. Of je nu thuis van zijn warmte en gezelligheid wilt genieten of onderweg, de PETITE geurkaarsen bieden luxe op elk moment en laten je op een toegankelijke manier kennismaken met de luxe van MOS COMÈS.

Perfect als geschenk of proefkaars

Of je nu een dierbare wilt verrassen of gewoon een nieuw aroma wilt proberen, onze PETITE geurkaarsen zijn een ideale cadeau keuze.

Ontvang de laatste acties en kortingen!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste acties, kortingen, nieuwtjes en nog veel meer. Blijf op de hoogte en schrijf je in!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Veelgestelde vragen over de MOS COMÈS PETITE

De MOS COMÈS PETITE geurkaarsen bieden een betoverende geurervaring in een handig klein formaat, maar nog altijd met natuurlijke ingrediënten en zonder schadelijke stoffen. Ook de PETITE geurkaarsen worden gegoten met natuurlijke raapzaad kokos wasmix.
Ook de kleine geurkaars uit de PETITE collectie wordt gemaakt met dezelfde aandacht voor detail als onze andere kaarsen. Ze bevatten hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, zijn ontworpen voor kleine ruimtes, hebben een zachte knisperende houten wiek, zijn reisvriendelijk en budgetbewust en dienen ook als ideale proefkaarsen voor het ontdekken van onze heerlijke geuren.
Absoluut! Of je nu een dierbare wilt verrassen of een klein gebaar wilt maken, de PETITE geurkaarsen zijn een perfecte keuze. Het laat een blijvende indruk achter!
Ja, dankzij hun compacte formaat en handige dekseltje zijn de PETITE geurkaarsen van MOS COMÈS perfect reisvriendelijk. Je kunt overal genieten van de warmte en gezelligheid die deze kaarsen bieden.
Onze Vegan raapzaadwaskaarsen zijn niet alleen buitengewoon duurzaam, maar ook volledig natuurlijk en afkomstig van hernieuwbare bronnen. Wat deze kaarsen echt bijzonder maakt, is hun positieve bijdrage aan de bijenpopulatie. Dit staat in schril contrast tot de gangbare, maar onjuiste aanname dat sojawaskaarsen duurzaam zouden zijn. In werkelijkheid leidt de grootschalige sojateelt tot enorme ontbossing en legt het enorme afstanden af voordat het in kaarsen verandert. Evenmin kunnen we paraffine over het hoofd zien, een bijproduct van de olie-industrie dat schadelijke stoffen verspreidt. Onze raapzaadwaskaarsen zijn een bewuste keuze voor wie op zoek is naar duurzaamheid, natuurlijkheid en positieve impact op het milieu.
Al onze geurkaars-containers kunnen hergebruikt worden, bijvoorbeeld voor het opbergen van kleine voorwerpen.
Als je geurkaarsen in de slaapkamer wilt branden, kies dan voor kalmerende geuren zoals lavendel of vanille om te helpen ontspannen voor het slapengaan. Zorg ervoor dat de kaars veilig is geplaatst en doof hem voordat je gaat slapen.
Ja, veel mensen vinden dat het branden van geurkaarsen met kalmerende geuren kan helpen om stress te verminderen en een ontspannen sfeer te creëren.
Om de brandtijd van je geurkaars te verlengen zorg je ervoor dat de kaars altijd een volledig en evenredig smeltbad heeft alvorens hem te doven. Trim ook de wiek tot ongeveer 4mm.
Ja, enkele basisveiligheidsvoorschriften zijn: houd geurkaarsen uit de buurt van brandbare materialen, laat ze nooit onbeheerd achter en zorg voor een stabiele ondergrond.

Winkelwagen