Skip to content

MOS COMÈS MINIMALIST

Ervaar de puurheid van MOS COMÈS met de MINIMALIST Geurkaarsen. Onze MINIMALIST design geurkaarsen worden met dezelfde zorg en toewijding handgemaakt als onze BOTANIC-geurkaarsen en gebruiken we enkel hoogwaardige natuurlijke ingrediënten om een unieke geurervaring te creëren.

Lees

Puur in design en verfijning

Onze MOS COMÈS MINIMALIST geurkaarsen zijn geen gewone geurkaarsen; ze zijn het toppunt van verfijning. Elke kaars wordt in een beperkte oplage met de hand vervaardigd met natuurlijke raapzaad kokos en met de grootste aandacht voor detail.

Natuurlijke ingrediënten

Deze prachtige geurkaarsen worden liefdevol gegoten met behulp van een ambachtelijk proces, waarbij uitsluitend natuurlijke raapzaad kokoswas wordt gebruikt. Dit resulteert niet alleen in een hoogwaardig product, maar zorgt er ook voor dat je onze geurkaarsen met een gerust hart kunt ontsteken. Onze toewijding aan de natuurlijke wereld komt tot uiting in elk aspect van onze kaarsenproductie.

Betoverende geuren

Wat deze kaarsen echt bijzonder maakt zijn de met zorg geselecteerde natuurlijke ingrediënten, maar ook de olfactorische reis die iedere geurkaars biedt. Dit garandeert niet alleen een luxueuze ervaring, maar ook een subtiele en betoverende sfeer in elke ruimte waarin ze worden ontstoken.

Tijdloos design voor elke omgeving

Het ontwerp van onze MINIMALIST geurkaarsen is elegant en tijdloos en voegt een vleugje verfijning toe aan elke omgeving, van modern tot klassiek. De geurkaarsen zijn niet alleen een bron van licht en geur, maar ook van esthetische schoonheid.

Een luxueuze geschenkkeuze

Of je nu op zoek bent naar een verfijnde toevoeging aan je eigen huis, of dat je een geliefde wilt verrassen met een attent cadeau, onze MINIMALIST geurkaarsen zijn de perfecte keuze. De delicate geur vult iedere ruimte met een aangenaam aroma terwijl hun minimalistische Japandi ontwerp een blijvende indruk achterlaat. Gun jezelf of een ander het genot van pure verfijning en luxe met MOS COMÈS MINIMALIST geurkaarsen.

Ontvang de laatste acties en kortingen!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste acties, kortingen, nieuwtjes en nog veel meer. Blijf op de hoogte en schrijf je in!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Veelgestelde vragen over de MOS COMÈS MINIMALIST

MOS COMÈS MINIMALIST geurkaarsen zijn uniek vanwege hun ambachtelijke productie met natuurlijke raapzaad-kokoswas en met zorg geselecteerde natuurlijke ingrediënten voor betoverende geuren. Hun tijdloze ontwerp voegt verfijning toe aan elke omgeving.
Absoluut, deze geurkaarsen zijn een uitstekende geschenkkeuze. Hun elegante ontwerp en betoverende geur zorgen voor een blijvende indruk bij elke ontvanger.
De MOS COMÈS MINIMALIST geurkaarsen hebben een langdurige brandduur tot wel 50 uur.
Ja, je kunt geurkaarsen in verschillende ruimtes tegelijkertijd branden om de gewenste sfeer te creëren in elke kamer. Zorg er wel voor dat je de kaarsen altijd in de gaten houdt en veilig plaatst.
Onze Vegan raapzaadwaskaarsen zijn niet alleen buitengewoon duurzaam, maar ook volledig natuurlijk en afkomstig van hernieuwbare bronnen. Wat deze kaarsen echt bijzonder maakt, is hun positieve bijdrage aan de bijenpopulatie. Dit staat in schril contrast tot de gangbare, maar onjuiste aanname dat sojawaskaarsen duurzaam zouden zijn. In werkelijkheid leidt de grootschalige sojateelt tot enorme ontbossing en legt het enorme afstanden af voordat het in kaarsen verandert. Evenmin kunnen we paraffine over het hoofd zien, een bijproduct van de olie-industrie dat schadelijke stoffen verspreidt. Onze raapzaadwaskaarsen zijn een bewuste keuze voor wie op zoek is naar duurzaamheid, natuurlijkheid en positieve impact op het milieu.
Al onze geurkaars-containers kunnen hergebruikt worden, bijvoorbeeld voor het opbergen van kleine voorwerpen.
Als je geurkaarsen in de slaapkamer wilt branden, kies dan voor kalmerende geuren zoals lavendel of vanille om te helpen ontspannen voor het slapengaan. Zorg ervoor dat de kaars veilig is geplaatst en doof hem voordat je gaat slapen.
Ja, veel mensen vinden dat het branden van geurkaarsen met kalmerende geuren kan helpen om stress te verminderen en een ontspannen sfeer te creëren.
Om de brandtijd van je geurkaars te verlengen zorg je ervoor dat de kaars altijd een volledig en evenredig smeltbad heeft alvorens hem te doven. Trim ook de wiek tot ongeveer 4mm.
Ja, enkele basisveiligheidsvoorschriften zijn: houd geurkaarsen uit de buurt van brandbare materialen, laat ze nooit onbeheerd achter en zorg voor een stabiele ondergrond.

Winkelwagen