Skip to content

MINIMALIST - Design geurkaarsen

Ervaar de puurheid van MOS COMÈS met de MINIMALIST Geurkaarsen. Onze MINIMALIST design geurkaarsen worden met dezelfde zorg en toewijding handgemaakt als onze BOTANIC-geurkaarsen en gebruiken we enkel hoogwaardige natuurlijke ingrediënten om een unieke geurervaring te creëren.

Lees

Puur in design en verfijning

Onze MOS COMÈS MINIMALIST geurkaarsen zijn geen gewone geurkaarsen; ze zijn het toppunt van verfijning. Elke kaars wordt in een beperkte oplage met de hand vervaardigd met natuurlijke raapzaad kokos en met de grootste aandacht voor detail.

Natuurlijke ingrediënten

Deze prachtige geurkaarsen worden liefdevol gegoten met behulp van een ambachtelijk proces, waarbij uitsluitend natuurlijke raapzaad kokoswas wordt gebruikt. Dit resulteert niet alleen in een hoogwaardig product, maar zorgt er ook voor dat je onze geurkaarsen met een gerust hart kunt ontsteken. Onze toewijding aan de natuurlijke wereld komt tot uiting in elk aspect van onze kaarsenproductie.

Betoverende geuren

Wat deze kaarsen echt bijzonder maakt zijn de met zorg geselecteerde natuurlijke ingrediënten, maar ook de olfactorische reis die iedere geurkaars biedt. Dit garandeert niet alleen een luxueuze ervaring, maar ook een subtiele en betoverende sfeer in elke ruimte waarin ze worden ontstoken.

Tijdloos design voor elke omgeving

Het ontwerp van onze MINIMALIST geurkaarsen is elegant en tijdloos en voegt een vleugje verfijning toe aan elke omgeving, van modern tot klassiek. De geurkaarsen zijn niet alleen een bron van licht en geur, maar ook van esthetische schoonheid.

Een luxueuze geschenkkeuze

Of je nu op zoek bent naar een verfijnde toevoeging aan je eigen huis, of dat je een geliefde wilt verrassen met een attent cadeau, onze MINIMALIST geurkaarsen zijn de perfecte keuze. De delicate geur vult iedere ruimte met een aangenaam aroma terwijl hun minimalistische Japandi ontwerp een blijvende indruk achterlaat. Gun jezelf of een ander het genot van pure verfijning en luxe met MOS COMÈS MINIMALIST geurkaarsen.

Ontdek onze volledige collectie

Onze MINIMALIST geurkaarsen vertegenwoordigen het toppunt van verfijning en luxe. Maar er is meer te ontdekken dan alleen deze prachtige geurkaarsen.

Bekijk onze complete collectie en ervaar de puurheid van onze geurkaarsen.

Veelgestelde vragen over de MOS COMÈS MINIMALIST

MOS COMÈS MINIMALIST geurkaarsen zijn uniek vanwege hun ambachtelijke productie met natuurlijke raapzaad-kokoswas en met zorg geselecteerde natuurlijke ingrediënten voor betoverende geuren. Hun tijdloze ontwerp voegt verfijning toe aan elke omgeving.
Absoluut, deze geurkaarsen zijn een uitstekende geschenkkeuze. Hun elegante ontwerp en betoverende geur zorgen voor een blijvende indruk bij elke ontvanger.
De MOS COMÈS MINIMALIST geurkaarsen hebben een langdurige brandduur tot wel 50 uur.
Wij doen ons uiterste best om altijd voorraad te hebben, maar deze geurkaarsen worden in een beperkte oplage met de hand vervaardigd. Op onze site vermelden wij de actuele voorraad-status bij ieder product.
Zeker, het tijdloze ontwerp van de kaarsen voegt verfijning toe aan elke omgeving, van modern tot klassiek.
Ja, deze geurkaarsen zijn een luxe geschenkkeuze en voegen een aangename geur en esthetische schoonheid toe aan elke ruimte.
De kaarsen worden onder andere gemaakt met 100% natuurlijke en duurzaam verbouwde raapzaad kokoswas, maar daarnaast gebruiken wij bijvoorbeeld natuurlijke klei voor de containers en een FSC houten wiek.
Ja, op het etiket van de geurkaarsen staan instructies voor veilig gebruik, zoals het niet onbeheerd achterlaten van brandende kaarsen. Op onze website tref je deze informatie ook aan.
De MINIMALIST collectie heeft een vaste maar, maar wij bieden in onze PETITE collectie geurkaarsen met dezelfde geuren in een kleiner formaat.
Absoluut. Alhoewel wij ons distributienetwerk steeds verder uitbreiden kun je de geurkaarsen ook gemakkelijk en snel online bestellen op onze website.

Winkelwagen