Skip to content

Cozy Fireplace Memories - Winter geurkaarsen

Verrijk je huis met de betoverende warmte van een knapperend haardvuur dankzij ons assortiment winter geurkaarsen met de 'Cozy Fireplace Memories' geur. Laat je onderdompelen in de ultieme warmte en gezelligheid van de winterdagen terwijl je geniet van warme en bloemige topnoten, diepe houtachtige middelste noten en een aangename afsluiter van vanille en tonkaboon. Onze 'Cozy Fireplace Memories' geurkaarsen zijn doordrenkt met warme, rustgevende aroma's die je meenemen naar gezellige avonden bij een haardvuur.

Lees

De Magie van onze winter geurkaarsen

Bij MOS COMÈS hebben we een assortiment geurkaarsen gecreëerd die de magie en gezelligheid van een knusse wintersetting bij de openhaard brengt. Deze winterse geurkaarsen zijn doordrenkt met warme en rustgevende tonen die je meenemen naar gezellige avonden bij het haardvuur.

Natuurlijk en duurzaam

Onze ‘Cozy Fireplace Memories’ winter geurkaarsen worden met zorg en toewijding met de hand gemaakt, uitsluitend van 100% natuurlijke en duurzame materialen. We gebruiken een blend van raapzaad kokoswas welke niet alleen langzaam brandt, maar ook een milieuvriendelijke keuze is voor bewuste consumenten.

Langdurige geurbeleving

Geniet urenlang van de heerlijke geur die je meeneemt naar het comfort en de gezelligheid van knusse avonden bij een knisperend haardvuur. Onze geurkaarsen zijn ontworpen voor een langdurige geurbeleving zodat je telkens weer kunt genieten, zonder gedoe met echte vlammen.

Perfect voor elke gelegenheid

Of je nu een romantische avond plant, een rustige leesnacht wilt creëren of gewoon wat extra sfeer wilt toevoegen, onze winter ‘Cozy Fireplace Memories’ geurkaarsen zijn perfect voor elke gelegenheid. De warme en geruststellende geur brengt direct een vleugje gezelligheid in elke kamer.

Duurzaamheid en verantwoordelijkheid

Bij MOS COMÈS streven we ernaar om niet alleen geweldige geurkaarsen te leveren, maar ook verantwoordelijkheid te nemen voor het milieu. Onze winter geurkaarsen ‘Cozy Fireplace Memories’ zijn gemaakt van duurzame materialen. Bovendien worden de ‘BOTANIC‘ en ‘MINIMALIST‘ collecties geleverd in herbruikbare klei containers, terwijl de ‘PETITE‘ versie in aluminium containers wordt aangeboden. Hierdoor kun je niet alleen van de geur genieten, maar ook een positieve impact op de planeet hebben.

Bestel jouw winter geurkaarsen vandaag nog

Voeg de warmte en gezelligheid van een open haard toe aan je huis met ons assortiment ‘Cozy Fireplace Memories’ winter geurkaarsen. Bestel vandaag nog en ervaar de betovering van deze unieke geuren.

Meer dan alleen winter geurkaarsen

Terwijl onze ‘Cozy Fireplace Memories’ geurkaarsen de magie van de winter brengen, hebben we nog meer betoverende geurkaarsen die je in de juiste stemming brengen.

Ontdek ons volledige assortiment handgemaakte natuurlijke geurkaarsen.

Veelgestelde vragen over de MOS COMÈS Cozy Fireplace Memories

De ‘Cozy Fireplace Memories’ geurkaarsen zijn geïnspireerd op de warmte en gezelligheid van winteravonden bij het haardvuur. Deze kaarsen vangen de betoverende aroma’s en herinneringen van knetterend houtvuur en ontspanning tijdens de koude maanden.
Onze winter geurkaarsen bevatten een rijke mix van topnoten van magnolia en gember, middelste noten van cederhout, sandelhout, violet en ylang, en een frisse basis van romige vanille en tonkaboon. Dit creëert een heerlijke houtachtige geur met warme, bloemige accenten.
Ja, bij MOS COMÈS nemen we duurzaamheid serieus. Ook de winterse ‘Cozy Fireplace Memories’ geurkaarsen worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. We gebruiken een mix van raapzaad kokoswas, die niet alleen milieuvriendelijk, Vegan en duurzaam is, maar ook langzaam en gelijkmatig brandt.
Absoluut! De ‘Cozy Fireplace Memories’ geurkaarsen zijn perfect om te geven, zeker tijdens de winterfeestdagen zoals Kerst, Sinterklaas en Oud & Nieuw. Ze voegen een vleugje gezelligheid toe aan elk huis en maken een attent en sfeervol cadeau.
Zeker! Hoewel de geur geïnspireerd is op de winter, is de geur niet uitsluitend geschikt voor in de winter. Als je op een ander moment van de geur genieten wil, bijvoorbeeld in de zomer, dan ben je niet de eerste.
Wij bieden verschillende groottes. Geurkaarsen uit de PETITE-lijn branden 8 uur, terwijl de BOTANIC, MINIMALIST en CUSTOM 50 uur branden.
Bewaar de geurkaarsen op een koele en droge plaats om de geurkwaliteit te behouden wanneer ze niet worden gebruikt.
Ja, op het etiket van de kaarsen staan instructies voor veilig gebruik, zoals het niet onbeheerd achterlaten van brandende kaarsen. Ook op onze site vind je meer informatie over het veilig branden van geurkaarsen.
Ja, onze geurkaarsen zijn ontworpen met veiligheid in gedachten en kunnen veilig binnenshuis worden gebruikt volgens de aanwijzingen op het etiket. Al onze geurkaarsen zijn bovendien geschikt als buitenkaars.
We streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit voor onze geurkaarsen en daarom worden ze in-huis gegoten en vervaardigd.

Winkelwagen