Skip to content

BOTANIC - Botanische geurkaarsen

Ontdek de betoverende en uitgesproken wereld van MOS COMÈS BOTANIC geurkaarsen, waar de natuurlijke schoonheid tot leven komt. In onze BOTANIC-lijn vind je botanische geurkaarsen die verder gaan dan alleen een aangename geur; ze brengen de natuurlijke pracht en de kracht van geuren tot uitdrukking

Lees

Handgemaakt met Natuurlijke Ingrediënten

Elke BOTANIC geurkaars wordt met de hand vervaardigd en is doordrenkt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten. We gebruiken een mix van natuurlijke en duurzame raapzaad kokoswas om een hoogwaardig product te garanderen dat niet alleen prachtig ruikt, maar ook zorgt voor een schone en milieuvriendelijke verbranding. Bij MOS COMÈS hechten we waarde aan duurzaamheid en streven we ernaar om onze producten met respect voor het milieu te creëren.

Uniek ontwerp en delicate geur

Het elegante ontwerp van onze BOTANIC geurkaarsen voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Wanneer je de kaars aansteekt, vult de omgeving met de delicate geur van onze aangename aroma’s. Onze BOTANIC geurkaarsen zijn ontworpen om meerdere zintuigen te verwennen, maar ook om een rustgevende sfeer te creëren waarin je kunt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven.

Botanische versterkers voor een unieke ervaring

Elke geur in onze BOTANIC-lijn wordt versterkt door een unieke selectie van botanische ingrediënten. Deze botanische versterkers voegen een extra laag van complexiteit toe aan de geuren, waardoor elke kaars een unieke en betoverende ervaring biedt.

Ontdek meer geurkaarsen

We zijn trots zijn op onze BOTANIC geurkaarsen, maar we hebben nog veel meer in petto.

Ontdek ons assortiment handgemaakte geurkaarsen, stuk voor stuk doordrenkt met natuurlijke ingrediënten en liefde voor vakmanschap.

Veelgestelde vragen over de MOS COMÈS BOTANIC

BOTANIC geurkaarsen onderscheiden zich door hun handgemaakte vakmanschap, gebruik van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en unieke botanische versterkers. Ze bieden een verfijnde geurbeleving en zijn duurzaam, milieuvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen.
Ja, onze BOTANIC geurkaarsen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van allergenen en parabenen, en stoten geen tolueen of benzeen van paraffine uit. We gebruiken natuurlijke en duurzame raapzaad kokoswas en dus geen parafffine.
Voor het aansteken dienen de grote stukken van de botanische versiering verwijderd te worden. De siervlokken die gebruikt worden zijn niet van plastic, maar speciaal gemaakt voor gebruik in kaarsen.
Onze geurkaarsen worden met de hand gemaakt en bevatten de beste natuurlijke ingrediënten, zoals een mix van natuurlijke en duurzame raapzaad kokoswas.
De BOTANIC-lijn biedt dezelfde aangename aroma’s die we in onze andere geurkaarsen gebruiken. Elk met een uniek karakter.
Ja, wanneer je de kaars aansteekt vult deze de omgeving met de delicate geur van onze aangename aroma’s. Laat de kaars een eerste keer altijd even goed doorbranden zodat de capsule laag van de wax (ter conservering van de geur) wegbrandt.
De geurkaarsen uit de BOTANIC-collectie hebben een brandduur van 50 uur.
Elke geur in onze BOTANIC-lijn wordt versterkt door een unieke selectie van botanische ingrediënten die extra complexiteit aan de beleving toevoegen. De botanische versieringen zijn volledig natuurlijk.
Absoluut, onze BOTANIC geurkaarsen maken prachtige geschenken vanwege hun unieke ontwerp en betoverende geuren. Ze zijn perfect om iemand te verwennen.
Alle geuren zijn ook verkrijgbaar in onze PETITE-collectie. Dit zijn kleine handige geurkaarsjes welke uitermate geschikt zijn om kennis te maken met onze heerlijke aroma’s.

Winkelwagen