Skip to content

MOS COMÈS BOTANIC

Ontdek de betoverende en uitgesproken wereld van MOS COMÈS BOTANIC geurkaarsen, waar de natuurlijke schoonheid tot leven komt. In onze BOTANIC-lijn vind je botanische geurkaarsen die verder gaan dan alleen een aangename geur; ze brengen de natuurlijke pracht en de kracht van geuren tot uitdrukking

Lees

Handgemaakt met Natuurlijke Ingrediënten

Elke BOTANIC geurkaars wordt met de hand vervaardigd en is doordrenkt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten. We gebruiken een mix van natuurlijke en duurzame raapzaad kokoswas om een hoogwaardig product te garanderen dat niet alleen prachtig ruikt, maar ook zorgt voor een schone en milieuvriendelijke verbranding. Bij MOS COMÈS hechten we waarde aan duurzaamheid en streven we ernaar om onze producten met respect voor het milieu te creëren.

Uniek ontwerp en delicate geur

Het elegante ontwerp van onze BOTANIC geurkaarsen voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Wanneer je de kaars aansteekt, vult de omgeving met de delicate geur van onze aangename aroma’s. Onze BOTANIC geurkaarsen zijn ontworpen om meerdere zintuigen te verwennen, maar ook om een rustgevende sfeer te creëren waarin je kunt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven.

Botanische versterkers voor een unieke ervaring

Elke geur in onze BOTANIC-lijn wordt versterkt door een unieke selectie van botanische ingrediënten. Deze botanische versterkers voegen een extra laag van complexiteit toe aan de geuren, waardoor elke kaars een unieke en betoverende ervaring biedt.

Ontvang de laatste acties en kortingen!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste acties, kortingen, nieuwtjes en nog veel meer. Blijf op de hoogte en schrijf je in!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Veelgestelde vragen over de MOS COMÈS BOTANIC

BOTANIC geurkaarsen onderscheiden zich door hun handgemaakte vakmanschap, gebruik van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en unieke botanische versterkers. Ze bieden een verfijnde geurbeleving en zijn duurzaam, milieuvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen.
Ja, onze BOTANIC geurkaarsen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van allergenen en parabenen, en stoten geen tolueen of benzeen van paraffine uit. We gebruiken natuurlijke en duurzame raapzaad kokoswas en dus geen parafffine.
Ja, veel mensen gebruiken geurkaarsen om een ontspannen sfeer te creëren tijdens meditatie of yoga. Kies één van onze rustgevende geuren om je te helpen ontspannen en focussen.
Ja, je kunt geurkaarsen in verschillende ruimtes tegelijkertijd branden om de gewenste sfeer te creëren in elke kamer. Zorg er wel voor dat je de kaarsen altijd in de gaten houdt en veilig plaatst.
Onze Vegan raapzaadwaskaarsen zijn niet alleen buitengewoon duurzaam, maar ook volledig natuurlijk en afkomstig van hernieuwbare bronnen. Wat deze kaarsen echt bijzonder maakt, is hun positieve bijdrage aan de bijenpopulatie. Dit staat in schril contrast tot de gangbare, maar onjuiste aanname dat sojawaskaarsen duurzaam zouden zijn. In werkelijkheid leidt de grootschalige sojateelt tot enorme ontbossing en legt het enorme afstanden af voordat het in kaarsen verandert. Evenmin kunnen we paraffine over het hoofd zien, een bijproduct van de olie-industrie dat schadelijke stoffen verspreidt. Onze raapzaadwaskaarsen zijn een bewuste keuze voor wie op zoek is naar duurzaamheid, natuurlijkheid en positieve impact op het milieu.
Al onze geurkaars-containers kunnen hergebruikt worden, bijvoorbeeld voor het opbergen van kleine voorwerpen.
Als je geurkaarsen in de slaapkamer wilt branden, kies dan voor kalmerende geuren zoals lavendel of vanille om te helpen ontspannen voor het slapengaan. Zorg ervoor dat de kaars veilig is geplaatst en doof hem voordat je gaat slapen.
Ja, veel mensen vinden dat het branden van geurkaarsen met kalmerende geuren kan helpen om stress te verminderen en een ontspannen sfeer te creëren.
Om de brandtijd van je geurkaars te verlengen zorg je ervoor dat de kaars altijd een volledig en evenredig smeltbad heeft alvorens hem te doven. Trim ook de wiek tot ongeveer 4mm.
Ja, enkele basisveiligheidsvoorschriften zijn: houd geurkaarsen uit de buurt van brandbare materialen, laat ze nooit onbeheerd achter en zorg voor een stabiele ondergrond.

Winkelwagen