Skip to content

Buitenkaarsen voor elk terras of iedere tuin

Als je op zoek bent naar de ultieme manier om de sfeer in je buitenruimte te verbeteren, dan moet je absoluut overwegen om MOS COMÈS buitenkaarsen toe te voegen aan je inrichting.

Of je nu een klein balkon of een grote tuin hebt, onze buitenkaarsen zijn een eenvoudige en stijlvolle manier om sfeer en gezelligheid te creëren.

Lees

Waarom MOS COMÈS Buitenkaarsen?

Onze buitenkaarsen zijn niet zomaar kaarsen; ze zijn de sleutel tot het creëren van de perfecte ambiance voor elke gelegenheid:

 • Sfeer en gezelligheid: Met MOS COMÈS buitenkaarsen transformeer je je tuin of terras in een oase van warm, betoverend licht. Of het nu gaat om een romantische avond met je geliefde of een ontspannen samenzijn met vrienden, onze geurkaarsen zorgen voor de juiste sfeer.
 • Verleidelijke geuren: Laat je betoveren door de betoverende aroma’s die onze buitenkaarsen verspreiden. Je buitenruimte wordt een geurige oase van comfort en ontspanning.

Laat je buitenruimte stralen met MOS COMÈS buitenkaarsen

Creëer een stijlvolle buitenbeleving met de exclusieve geurkaarsen van MOS COMÈS. Of je nu op zoek bent naar een sfeervol avondje in de tuin, of een romantisch dinertje op je terras, al onze geurende buitenkaarsen zorgen voor het perfecte accent aan gezelligheid en stijl.

Geef je tuin of terras het perfecte accent aan sfeer en stijl met de exclusieve buitenkaarsen van MOS COMÈS. Bestel vandaag nog jouw favoriete buitenkaarsen en transformeer je buitenruimte!

Veiligheid en Gebruik

Om optimaal van onze buitenkaarsen te genieten, is het belangrijk om enkele eenvoudige richtlijnen te volgen:

 • Plaats de kaarsen op een droge en stabiele ondergrond.
 • Zorg voor een niet-brandbare ondergrond.
 • Houd rekening met de weersomstandigheden.
 • Geniet van het magische schouwspel zonder zorgen over uitwaaiende vlammen.

Voordelen van onze buitenkaarsen

Buitenkaarsen zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, ze hebben ook veel praktische voordelen.

Al onze geurkaarsen zijn geschikt voor gebruik buitenshuis en zijn gemaakt van duurzame en robuuste containers van natuurlijke klei. Dit betekent dat ze beter tegen hitte en weersinvloeden kunnen en het brandgevaar verminderen.

Bovendien hebben onze geurkaarsen een in de container verzonken smeltbad en een stevig brandende houten wiek (wood wick). Hierdoor zijn onze buitenkaarsen beter beschermd tegen de wind en gaan minder snel uit. Aansteken en genieten!

 • Duurzame containers van natuurlijke klei
 • Robuust en betrouwbaar
 • Lager brandgevaar
 • Beter beschermd tegen de wind
 • Optimaal comfort en gemoedsrust
 • Ze blijven langer branden
 • Mooi om naar te kijken
Afbeelding van buitenkaars van MOS COMÈS, perfect voor het creëren van sfeer in je tuin of op je terras.

Ervaar de sfeer

Laat onze buitenkaarsen de perfecte sfeer creëren voor jouw avond buiten. Bestel nu en ervaar de exclusieve geuren en verfijnde stijl van onze buitenkaarsen.

Veelgestelde vragen over buitenkaarsen

Het zijn speciaal ontworpen kaarsen voor gebruik buitenshuis, zoals op terrassen, in tuinen, op balkons en op campings. Onze kaarsen hebben een diep gelegen smeltbad in een solide container van klei. Dit zorgt ervoor dat ze beter beschermd zijn tegen wind en veiliger in gebruik zijn.
Ja, ze zijn veilig voor gebruik buitenshuis, mits ze worden gebruikt volgens de instructies en veiligheidsvoorschriften.
Onze kleine geurkaarsen branden 8 uur, terwijl de grote geurkaarsen maar liefst 50 uur branden.
Ze zijn speciaal ontworpen met buitengebruik in het achterhoofd en zijn daarom beter bestand tegen weersinvloeden. Dit maakt ze beter geschikt voor gebruik buitenshuis dan normale kaarsen.
Om de kwaliteit te waarborgen, is het belangrijk ze op een droge en donkere plaats te bewaren, bij voorkeur in een opbergdoos of verpakking. Vermijd blootstelling aan zonlicht en hoge temperaturen.
Al onze geurkaars-containers kunnen hergebruikt worden, bijvoorbeeld voor het opbergen van kleine voorwerpen.
Als je geurkaarsen in de slaapkamer wilt branden, kies dan voor kalmerende geuren zoals lavendel of vanille om te helpen ontspannen voor het slapengaan. Zorg ervoor dat de kaars veilig is geplaatst en doof hem voordat je gaat slapen.
Ja, veel mensen vinden dat het branden van geurkaarsen met kalmerende geuren kan helpen om stress te verminderen en een ontspannen sfeer te creëren.
Om de brandtijd van je geurkaars te verlengen zorg je ervoor dat de kaars altijd een volledig en evenredig smeltbad heeft alvorens hem te doven. Trim ook de wiek tot ongeveer 4mm.
Ja, enkele basisveiligheidsvoorschriften zijn: houd geurkaarsen uit de buurt van brandbare materialen, laat ze nooit onbeheerd achter en zorg voor een stabiele ondergrond.

Winkelwagen