Skip to content

Buitenkaarsen voor elk terras of iedere tuin

Als je op zoek bent naar de ultieme manier om de sfeer buiten te verbeteren, dan moet je absoluut overwegen om MOS COMÈS buitenkaarsen toe te voegen aan je tafel tijdens een gezellige avond buiten.

Of je nu een klein balkon of een grote tuin hebt, onze buitenkaarsen zijn een eenvoudige en stijlvolle manier om sfeer en gezelligheid te creëren.

Lees

Waarom MOS COMÈS Buitenkaarsen?

Onze buitenkaarsen zijn niet zomaar kaarsen; ze zijn de sleutel tot het creëren van de perfecte ambiance voor elke gelegenheid:

 • Sfeer en gezelligheid: Met MOS COMÈS buitenkaarsen transformeer je je tuin of terras in een oase van warm, betoverend licht. Of het nu gaat om een romantische avond met je geliefde of een ontspannen samenzijn met vrienden, onze geurkaarsen zorgen voor de juiste sfeer.
 • Verleidelijke geuren: Laat je betoveren door de betoverende aroma’s die onze buitenkaarsen verspreiden. Je buitenruimte wordt een geurige oase van comfort en ontspanning.

Heerlijke sfeer en ambiance buiten

Creëer een stijlvolle buitenbeleving met de exclusieve kaars voor buiten van MOS COMÈS. Of je nu op zoek bent naar een sfeervol avondje in de tuin, of een romantisch diner op je terras; een MOS COMÈS buitenkaars zorgt voor het perfecte accent aan de gezelligheid.

Heerlijk buiten genieten met de exclusieve buitenkaarsen van MOS COMÈS. Bestel vandaag nog jouw favoriet!

Veiligheid en Gebruik

Om optimaal van onze buitenkaarsen te genieten, is het belangrijk om enkele eenvoudige richtlijnen te volgen:

 • Plaats de kaarsen op een droge en stabiele ondergrond.
 • Zorg voor een niet-brandbare ondergrond.
 • Houd rekening met de weersomstandigheden.
 • Geniet zonder zorgen over uitwaaiende vlammen.

Voordelen van onze buitenkaarsen

Buitenkaarsen zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, ze hebben ook veel praktische voordelen.

Al onze geurkaarsen zijn geschikt voor gebruik buitenshuis en zijn gemaakt van duurzame en robuuste containers van natuurlijke klei. Dit betekent dat ze beter tegen hitte en weersinvloeden kunnen en het brandgevaar verminderen.

Bovendien hebben onze geurkaarsen een in de container verzonken smeltbad en een stevig brandende houten wiek (wood wick). Hierdoor zijn onze buitenkaarsen beter beschermd tegen de wind en gaan minder snel uit. Aansteken en genieten!

 • Duurzame containers van natuurlijke klei
 • Robuust en betrouwbaar
 • Lager brandgevaar
 • Beter beschermd tegen de wind
 • Optimaal comfort en gemoedsrust
 • Ze blijven langer branden
 • Mooi om naar te kijken
Afbeelding van buitenkaars van MOS COMÈS, perfect voor het creëren van sfeer in je tuin of op je terras.

Ervaar de sfeer

Laat onze kaarsen de perfecte sfeer creëren voor jouw avond buiten. Bestel nu en ervaar de exclusieve geuren en verfijnde stijl.

Veelgestelde vragen

Het zijn speciaal ontworpen kaarsen voor gebruik buitenshuis, zoals op terrassen, in tuinen, op balkons en op campings. Onze kaarsen hebben een diep gelegen smeltbad in een solide container van klei. Dit zorgt ervoor dat ze beter beschermd zijn tegen wind en veiliger in gebruik zijn.
Ja, ze zijn veilig voor gebruik buitenshuis, mits ze worden gebruikt volgens de instructies en veiligheidsvoorschriften.
Onze kleine geurkaarsen branden 8 uur, terwijl de grote geurkaarsen maar liefst 50 uur branden.
Ze zijn speciaal ontworpen met buitengebruik in het achterhoofd en zijn daarom beter bestand tegen weersinvloeden. Dit maakt ze beter geschikt voor gebruik buitenshuis dan normale kaarsen.
Om de kwaliteit te waarborgen, is het belangrijk ze op een droge en donkere plaats te bewaren, bij voorkeur in een opbergdoos of verpakking. Vermijd blootstelling aan zonlicht en hoge temperaturen.
De beste regel die je kunt hanteren: ga je zelf naar binnen, haal de kaars dan ook naar binnen.
Buitenkaarsen zijn ontworpen met stevige containers en wieken om beter bestand te zijn tegen buitenomstandigheden. Onze geurkaarsen hebben een stevige container met een een robuuste houten wiek die iets verzonken ligt.
Absoluut! Buitenkaarsen kunnen een prachtige aanvulling zijn op de decoratie van tuinfeesten en speciale gelegenheden.
Ja, onze buitenkaarsen zijn geschikt voor kleine buitenruimtes en kunnen een vleugje gezelligheid toevoegen aan zelfs de kleinste balkons. Zorg wel voor voldoende afstand tot brandbare objecten.
Ja, de containers van onze buitenkaarsen zijn recyclebaar, maar je kunt zo ook zelf hergebruiken, bijvoorbeeld als handige manier om kleine objecten in op te slaan.

Winkelwagen